Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik az elvárásai a szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az elvárásai a szép lányoknak?

Figyelt kérdés
Egy olyan lány akinek szép arca, haja, bőre alkata van neki milyen elvárásai vannak, milyen fiúval jön össze?
2022. jan. 9. 14:33
 1/7 anonim válasza:
23%
Én a nagy farkat és szépt testet szeretem.
2022. jan. 9. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Olyan mint ő, csak fiúba
2022. jan. 9. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő nyilván
2022. jan. 9. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Ő is legyen szép.
2022. jan. 9. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Nekem szép barátnőm van, mind rá illik amit leírtál.

Én alkoholista tróger vagyok, csóró, bár lehet jóképű, de szeretem nagyon, úgy tűnik ez elég volt neki. Nem kell ide öltönyös kisportolt úriember, meg fene tudja mi, és zsíros bankszámla mint sokan gondolják

2022. jan. 9. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Legyen kedves, udvarias, figyelmes. Őszinte és erkölcsileg egyezzünk. Legyen valami normálisabb munkája, céljai. Igényes külső (nem kell, hogy kifejezetten fullos pasi legyen). Legyen benne szenvedély, egy kis vadság, ne tejbepapi legyen. Tapasztalt az ágyban és odaadó. Nálam azért az is kell, hogy elég nyitott legyen és vevő legyen a fétiseimre.

Kb ennyi jutott eszembe.

2022. jan. 9. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
10%
#6: lábaid nyalhatóak?
2022. jan. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!