Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szép lánynak milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép lánynak milyen elvárásai vannak?

Figyelt kérdés

Ha én nem vagyok valami érdekes, mozgalmas életű akkor hamar meg fog unni egy szép, társaságot kedvelő lány?

Ilyen lánnyal ismerekedem a vonzódás megvan. De úgy érzem hogy egy ilyen lánynak mindig kell neki valami újat mutatnom,mert különben talál más fiút.

Szereteten kívül nem sok mindent tudok neki adni.

2021. okt. 4. 22:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

"Ha én nem vagyok valami érdekes, mozgalmas életű akkor hamar meg fog unni egy szép, társaságot kedvelő lány?"

Én túl érdekes voltam... Nem unt meg senki, menekültek. A túl érdekes is ugyanoda visz, csak eleinte nem gondolnak bele.

2021. okt. 4. 22:52
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha ő imád társaságba járni, te még inkább otthon ülnél és netflixeznél, ott valakinek vagy ki kell lépni a komfortzónájából vagy okozhat problémát, külsőtől függetlenül.
2021. okt. 4. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
A lényeg, hogy legyél Fideszes.
2021. okt. 4. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
A 3-as válaszolóval értek egyet. Az sokat számít.
2021. okt. 4. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem aki menni akar, azt hagyni kell menni.
2021. okt. 4. 23:17
 6/14 anonim ***** válasza:
16%
Manapság már a tré csajoknak is ilyen elvárásai vannak. :)
2021. okt. 4. 23:19
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj szerintem főleg a szép lányok annyit csalódnak a férfiakban, hogy egy idő után már semmi másra nem vágynak, csak őszinte érzelmekre, biztonságra. Szóval ha ezt tudod nyújtani, az több mint elég.

Az hogy más aktivitásúak vagytok, az okozhat súrlódást, külsőtől függetlenül. Ha te szívesebben lennél otthon, főznél, filmeznél, míg a párod elmenne barátokkal bulizni, akkor valakinek kompromisszumot kell hozni. Viszont hosszútávon ez feszültséget kelthet.

Viszont vannak olyan emberek, akik szingliként buliznak, jönnek mennek élik az életet, kapcsolatban meg lenyugszanak teljesen.

Meg ott van az id hogy ha ő akar menni menjen, de ne legyen gond ha te nem mész ezekre a programjaira és neked se legyen rossz hogy kihagyod. Emellett persze megfelelő időt kell tölteni együtt is, de ha 1-1 alkalommal ő külön elmegy bandázni szórakozni haverokkal, akkor ne legyen gond senkinek, hogy nem együtt mentek. Nekem pl az előző kapcsolataimban úgy volt, hogy én voltam az introvertáltabb típus, volt olyan program amin szívesen részt vettem, miután megismertem a társaságot és jól éreztem magam velük, akkor szívesen mentem. Máskor viszont kihagytam és mondtam páromnak hogy menjen egyedül. Én úgyis szeretek otthon lenni egyedül:D szóval nekem is jó volt így, ő se bántahogy nem mindigmindenhova együtt mentünk. Szerintem ez így abszolút élhető:)

N

2021. okt. 4. 23:39
 8/14 anonim ***** válasza:
14%

#7 nem csalódnak. SOHA!

Cserélik a palikat, mint a kilukadt zoknit, manapság ennyi kötődés van, semmivel sem több. És mindig akad újabb puncsrakéta aki kifizet nekik mindent.

2021. okt. 4. 23:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#8: nyilván vannak ilyen lányok is, de nem mind ilyen. Nekem több szép barátnőm is szingli egy ideje, mivel nem találnak normális, értelmes férfit. Az ilyen pénzes bohócokkal meg egy komolyabb nő nem megy el
2021. okt. 5. 00:58
 10/14 anonim ***** válasza:
13%

Pedig nyakamat rá hogy ott vannak az értelmes, normális pasik a barátzóna mélyén. És inkább elmennek egy újabb szarházival a végén.

Nyilván van ezalól kivétel. de rettenetesen kevés.

2021. okt. 5. 01:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!