Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van hogy a bimbótok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van hogy a bimbótok a szexuális izgalomtól keményedik meg?

Figyelt kérdés

Annyi történt nemrég, hogy a barátnőm csak simán pólóban volt beltéren, nem volt hideg sem. És volt egy csávó aki bemutatkozott nekünk, és a barátnőmnek alapból nem volt kemény a bimbója, de miután kezet fogott a csávóval, lehetett látni a ruhán keresztül, hogy a kézfogás után megkeményedett neki. Ez ilyenkor szexuális izgalomra is utalhat? Nektek hasonló esetekben meg szokott keményedni?

Kíváncsi vagyok ez hogy működik, amit leírtam csak egy példa volt, nincs különösebben nagy jelentőssége.

tegnap 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos hideg volt a csávó keze :D
tegnap 20:25
 2/3 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Nekem ennyi az kevés hozzá. Megkeményedik szexuális izgalomra, de ahhoz előbb kell, hogy érje valami külső hatás is a ciciket. Ha nincs velük foglalkozva, hiába vagyok felizgulva annyira, hogy szinte folyik belőlem a puncinedv, nem lesznek kemények a mellbimbóim.
tegnap 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kemény szokott lenni, ha felizgulok, csak ahhoz egy kézfogás nem elég.
ma 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!