Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép lánynak milyen elvárásai vannak egy fiú külsőjében?
Szép lány nekem azt jelenti hogy: nőies, szimmetrikus arca van, hosszú egyenes világosbarna-szőke haja van. Nőies, arányos váll-derék-csípő. Lapos has, átlagos vagy átlagnál kisebb mell. Formás popó és comb. 160-170 cm közötti magasság.
Az ilyen lányoknak mi a minimum elvárás egy fiú külsejében?
Elég jól megfelelek a "kritériumoknak".
Elvárásom nincs, pasi kell, nem egy monitor vagy telefon - nna, azoknál pontos elvárásaim vannak.
A belső számít, de a külsővel kapcsolatban: legyen ápolt és igényes. Minden más másodlagos.
(Felőlem lehet izmos is, macialkat is, mindkettő bejön)
"Tetszik egy ilyen külsejű lány, kíváncsi lennék hogy lenne nála esélyem."
Gyere le Jóisten...
Hát b@zdmeg ember, ezt ő rajta kívül senki sem fogja itt tudni megmondani neked.
Ha én mindenkivel összejönnék, aki nevet azon amit mondok, bizisten egész álló nap kefélhetnék, és minden nap mást.
Hát tudod mit!
Én egy nőies, szimmetrikus arcú, hosszú egyenes világosbarna-szőke hajú lány vagyok. Nőies vagyok, arányos váll-derék-csípőm van. Lapos a hasam, átlagos a mellem. Formás a popóm és a combom. 165 cm magas vagyok.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nálam nincs esélyed... 🤪
Itt mindannyian gondolatolvasók vagyunk és 8 pecséttel ellátott hivatalos iratot küldünk neked hogy biz' bejöhetsz a csajnak, amit majd oda kell vinned neki bemutatnod mert a nélkül biz' egyik pasival sem kezd.
Ja csak vicceltünk, de bro' te most mi a faccra vársz a helyett hogy összeszednéd a tökeid, visszamosolyognál rá és próbálnál neki udvarolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!