Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan hogy bejöjjek egy szép, nőies alkatú lánynak ha én nem vagyok izmos hanem inkább vékony?
Figyelt kérdés
Nagyon szép lány, az arca is, meg a teste is csodás homokóra alak, szép fenék, derék, comb. Onnan gondolom hogy bejövök neki hogy sokat szemezünk és olyan sokat sejtetően mosolyog.
De én nagyon vagyok egy adonisz, vékony vagyok, talán az a férfias a külsőmben hogy magas vagyok és széles a vállam.
Kicsit felszínesnek tűnik a lány így az sem lehet hogy a belsőm tetszene neki nagyon.
2021. júl. 17. 11:00
2/3 anonim válasza:
Ha felszines is a lany akkor eselytelen. De vannak kivetelek amikor kivulrol szinte cicababa, belul meg egy aranyos, videki, emberseges jellem.
3/3 anonim válasza:
Magas, széles váll előny. Ha alacsony lennél esélyed se lenne, de így igenis van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!