Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lány lehet vagy csak egy unatkozó férfi?
Az egy szexpartnerkeresőn rám írt egy nő.Úgy finoman szólva megdicsérte a micsodámat :) Ez önmagában semmiség, mert sokan megtették ezt már, tetszeni szokott a nőknek.
De mivel sok ott a kamus az oldalon,vagy női profil mögé bújt férfi, esetleg nő de csak unalomból van ott.Ezért nem igazán vettem komolyan.Annyit válaszoltam hogy örülök hogy tetszik.Erre megkérdezte hogy ráhúznám-e...mármint őt, a micsodámra :) és küldött egy képet.Igazából a kép eléggé ilyen sajátos.Nem az a tipikus műkép,amit a kamusok szoktak küldözgetni.Szóval elég természetes,és csak a hátsója látszik az ágyon fekve,az sem teljesen.
20 on éves én meg már közelebb vagyok a 40-hez.
Nem tudom hogy vehetem-e komolyan?! Nyilván szívesen lerendezném...most egyedülálló vagyok, kiéhezett, egyedül élek, úgyhogy semmi akadálya nem lenne.Csak van bennem kétely hogy nem-e valami kamus,vagy csak szájhős.
Lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!