Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg lány lehet vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lány lehet vagy csak egy unatkozó férfi?

Figyelt kérdés

Az egy szexpartnerkeresőn rám írt egy nő.Úgy finoman szólva megdicsérte a micsodámat :) Ez önmagában semmiség, mert sokan megtették ezt már, tetszeni szokott a nőknek.

De mivel sok ott a kamus az oldalon,vagy női profil mögé bújt férfi, esetleg nő de csak unalomból van ott.Ezért nem igazán vettem komolyan.Annyit válaszoltam hogy örülök hogy tetszik.Erre megkérdezte hogy ráhúznám-e...mármint őt, a micsodámra :) és küldött egy képet.Igazából a kép eléggé ilyen sajátos.Nem az a tipikus műkép,amit a kamusok szoktak küldözgetni.Szóval elég természetes,és csak a hátsója látszik az ágyon fekve,az sem teljesen.

20 on éves én meg már közelebb vagyok a 40-hez.

Nem tudom hogy vehetem-e komolyan?! Nyilván szívesen lerendezném...most egyedülálló vagyok, kiéhezett, egyedül élek, úgyhogy semmi akadálya nem lenne.Csak van bennem kétely hogy nem-e valami kamus,vagy csak szájhős.

2022. jan. 8. 16:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Videochat? Ott kiderül. Vagy személyes találka.
2022. jan. 8. 16:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elhívod kávézni és kiderül ki áll a profil mögött.
2022. jan. 8. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:

mutasd a képet ha mered :D :D :D

Amúgy 90%-ban unatkozó pasik/bhuzik szórakoznak ilyennel.

De az önmagában magában hordozza ezt ha a pöcsöd teszed ki egy társkeresőre.

a 10% meg létezik, de elég kis eséllyel fut bele az ember.

2022. jan. 8. 16:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Ott nem lehet képeket lemásolni.Meg miért mutogatnám? :)

És nem egy társkeresőre teszem ki a pöcsöm.Hanem egy szexpartnerkeresőre!

2022. jan. 8. 17:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

100% hogy kamu. Ezeken a szexpartner kereső oldalakon kb 25x több a pasi mint a nő. Garantáltan nem fog írni neked egy kerek fenekű 20 éves hogy húzd rá. 😅

Kamu reg, letöltött netes kép és mögötte egy köcsög ratyi.

2022. jan. 8. 17:01
 6/14 A kérdező kommentje:

Elképzelhető hogy igazad van.

De épp ez az hogy nem egy keres s.ggű bombázó a képen...hanem egy átlagos fenék,kis felesleggel.

2022. jan. 8. 17:03
 7/14 A kérdező kommentje:
*kerek s.ggű
2022. jan. 8. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Videóchateljél vele fb vagy instán. Ha abba belemegy és látod valóban ő az, akkor nem kamus. De sok hasonló oldalon, köztük itt gyakorin is sok a kamus nő, akik pasik és unatkozásból, meg direkt másoknak akarnak rosszat és azzal szórakoznak, hogy nőknek adják ki magukat. De az ilyeneket hamar kitudod szűrni, ha videóchatelést felhozod, akkor általában mindig jönnek vmi kifogással, vagy ghostingolnak. Talira meg azért ne hívd, mert feleslegesen ne menj el sehova, ha úgy se fog megjelenni.
2022. jan. 8. 17:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy viber beszélgetés is elég, hogy kiderüljön, illetve ahogy fentebb írták, a találkozó kérés is egy megoldás lehet. Aki kamu, arról hamar kiderül majd.
2022. jan. 8. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Szexpartnerkereson egyetlen pasira se irtam ra N
2022. jan. 8. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!