Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy husibb nő tényleg csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy husibb nő tényleg csak a könnyű szexszel tud érvényesülni?

Figyelt kérdés

Úgy látom a netes társkeresőkön, hogy mindenki csak vékony nőket keres. És max akkor lehet érdekesebb egy husisabb nő, ha könnyen odadobja magát szexre. Akkor még egyeseknek megfelelhet.

Ez az alkat tényleg ennyire visszataszító lenne, hogy megöli a vonzalmat és sokszor még szexre se kéne ilyen nő, kapcsolatra meg pláne nem?

Ti mit tapasztaltok ilyen téren?

2022. jan. 7. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Hidd el a személyiséged nyom a legtöbbet a dologba. Ha valakinek szimpatikus vagy az álmod a legkevesebb. :)

A másik véglet se jobb, én 48 kg-s nőként nem egyszer kaptam meg hogy elől deszka hátul léc, kutyák játszanak a csontokkal, stb.

De aki megugorja a hasonló értelmi színvonalat annak sose számított az alkatom, és soha nem is éreztem azt hogy kevesebb lennék mint egy dúsabb mellű nő.

Neked sincs okod emiatt szégyenkezni, egy normális pasinak ez a legkevesebb. :)

2022. jan. 8. 00:09
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
A husis es a kövér/tulsulyos fogalmat sokan osszekeverik manapsag, ezzel lehet a gond a te felvetesedben is. :)
2022. jan. 8. 00:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Miért magyaráznak itt ennyien a kövérségről? Nem az volt a kérdésben. Az egyetlen aki nincs tisztában fogalmakkal, az az a pár válaszoló, aki ezzel jön.

Ha kövért akartam volna mondani, azt mondok...

2022. jan. 8. 01:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem jönnek be a kövér nők, mint ahogy sok másik férfinak sem. Ezen nincs mit ragozni.

Volt aki szex-el, volt aki a főzési tudományával próbált megfogni.

Ha nem tetszik, akkor sem fekszem le vele ha könnyen adja magát. Mellesleg a 2 napos pizzát is megeszem.

2022. jan. 8. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nemtudom mennyire husisra gondolsz. Az ilyen 200 kiló az már orvosi eset de a kicsit molett alak nagyon szexi is tud lenni
2022. jan. 8. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!