Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy husibb nő tényleg csak a könnyű szexszel tud
érvényesülni?
Figyelt kérdés
Úgy látom a netes társkeresőkön, hogy mindenki csak vékony nőket keres. És max akkor lehet érdekesebb egy husisabb nő, ha könnyen odadobja magát szexre. Akkor még egyeseknek megfelelhet.
Ez az alkat tényleg ennyire visszataszító lenne, hogy megöli a vonzalmat és sokszor még szexre se kéne ilyen nő, kapcsolatra meg pláne nem?
NEm tudom, milyen társkeresőn vagy, nem keresek senkit, hanem jobbra húzom, aki tetszik, balra, aki nem, és azt látom, hogy szinte csak husisabbaknak kellek. A cicababák rám se néznek.
2022. jan. 7. 21:49
2/15 anonim válasza:
Ez szerintem egyáltalán nem igaz, sokan sokféle nőt keresnek
2022. jan. 7. 21:50
3/15 anonim válasza:
Egy husisabb nő lehet nagyon is vonzó.
Mit jelent neked a husis?
2022. jan. 7. 21:50
4/15 anonim válasza:
Tévedésben tetszik élni.
Nagyon, de nagyon sok férfi van, aki odáig van a telt idomokért.
Vannak azok a gyökerek is, akik szánalmasan szarok a csajozásban, prostinak nem akarnak fizetni, ezért a “nincs ló, jó a szamár is” elv alapján bepróbálkoznak a molett nőknél, azzal a címszóval, hogy “örüljön neki, hogy valaki meg akarja dugni”. Holott nagyon sokan keresik a kegyeiket, és kicsit sincsenek rászorulva az ilyen kis kangörcsös gyökerekre.
2022. jan. 7. 21:51
5/15 anonim válasza:
Engem szeretni szoktak 170/85. Nem akadályoz semmiben, egy póz sem kényelmetlen. Nem is izzadunk, ahogy azt sokan gondolják... Eleinte nem tudtam elfogadni magam, de mostmár jól érzem magam, nagyon.
2022. jan. 7. 21:51
6/15 A kérdező kommentje:
#5: És te hol vagy hogyan ismerkedsz? Neked is tetszenek a husibb pasik vagy más típus jön be? Érdekelnének a tapasztalataid:) akár privátban ha gondolod
2022. jan. 7. 21:53
7/15 anonim válasza:
Nekem teltebb barátnőm van és magas is 80f mellekkel. Nem panaszkodom.
2022. jan. 7. 22:01
8/15 anonim válasza:
Mit értesz "husisabb" alatt? Ha azt hogy van rajta EGYENLETESEN pár kg és nőies, vonzó alakja van hozzá egy elragadó mosoly az igen vonzó a pasik 90%-ának a szemében. Ha arra hogy eufemizálsz és "husisnak" meg "rubensinek" meg "teltnek" hívod azt aki 100 kg-s kövér ... akkor ja, az a pasik 5%-ának sem fog tetszeni de megdugja csak már lyuk legyen valakin.
2022. jan. 7. 22:05
9/15 anonim válasza:
A 8-as jól mondja. Husisabb = nőies (nagy cicik, nagy segg, vastag comb), de arányos alkat? Az azért sokunknak be szokott jönni, nekem konkrétan az ideálom. De ha husisabbon voltaképp nagyon kövéret értesz, akkor igen, a formátlanul elhízott nők általában kevés férfinak jönnek csak be, általában max. néhány fetisisztának, ill. azoknak, akik lyuk-lyuk alapon keresnek ürítésre nőt maguknak.
2022. jan. 7. 22:31
10/15 anonim válasza:
Kizârt, hogy megdugjak egy husisabb csajt. Szóval nálam nem tudna érvényesülni sehogy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!