Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb szexuális vágyatok?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy együtt élhessek 2 nagyon izmos, tökéletes testű, férfias pasival, akiknek pillanatok alatt kőkemény lesz a szerszámuk és biszexek. Naponta kényeztetik egymást előttem, majd engem is mindketten. Eddig csak hetero pasikkal hozott össze a sors. Privátokat nem kérek, nem itt keresek hozzá partnert, kérlek csak a kérdésemre válaszoljatok, de annyira őszintén, mint én tettem.2022. jan. 7. 19:09
21/43 anonim válasza:
Domináns nő lábait kényeztetni az ő utasítása szerint.
22/43 anonim válasza:
Normálisan teljesítő, jó intim méretű férfi, akivel szeretjük egymást, és nincsenek debil vágyai. Elég lehetetlennek tűnt, de összejött.
23/43 anonim válasza:
Ha én azt leírnám, szerintem innen kitiltanának örökre:D
24/43 anonim válasza:
23-as vagyok,esetleg priviben leírhatom ha érdekel.
25/43 A kérdező kommentje:
Írd le akkor privátban, bár ha nem trágár szavakkal fogalmazod meg, akkor nem hinném, hogy törlik vagy tiltanak miatta.
2022. jan. 7. 21:15
26/43 anonim válasza:
Most hétvégén csúcsra nyalni egy vékony nőt
F 43
27/43 anonim válasza:
Dugni egy jót a matek tanárommal.
28/43 anonim válasza:
Szűz lányt szeretnék egyszer beavatni a szex világába.
F34
29/43 anonim válasza:
Telefonszex egy korombeli nővel. f43
30/43 anonim válasza:
Kifejezetten egzotikus kinézetű (de amúgy fehér bőrű) nővel -valamilyen- erotikus tevékenységet csinálni.
Egzotikusnak számít például (! De nem kizárólag ! ) Hermafrodita, helyesebben gyárilag interszexuális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!