Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mi a legnagyobb szexuális vágyatok? Mit élveztek a legjobban?
Tanitgatni egy tapasztalatlan lányt hogy megtudja milyen jó dolog is a szex és lehet élvezni is. Csak nem ismerek olyat akit érdekelne.
26/F
Meztelenkedést, főleg nyáron, hancúrozást, fürdőköpenyből kibújást, kikandikáló testrészeket, láb csókolását és simogatását, ablakban állva szexet hátulról.
28F
Hosszú akár vállig erő kesztyű ha latex az extra izgató számomra. Keskeny csipkéjű combfix fekete vagy bőrszìnben. És minden egyéb csipkés fehérnemű is.
Továbbá ha orálnál tövig be tudja kapni a lány az is nagyon jó. Meg úgy unblock ha a lány is aktívabb és nem csak várja hogy kezelésbe vegyem. 24/F
Én már annyi mindent megéltem a 22 évem alatt!...
Dugtam mindenféle csajt, kialakult az ízlésem nők iránt, volt magas, alacsony... ilyen olyan. Modellek.
Volt punci, anál, popsiból szájba, mindenhova élvezéssel.
Szobában, sátorban, csaj szülei feletti szobában, kültéren (vasútállomás mellett nappal)...
Ujjaztak meg, nyaltak ki. És ezt mind csajokkal csináltam. :D
Mi izgat még? Nem sok ujat tudnak mutatni.
Amire még nem találtam (elég bizalmas) partnert az az, hogy megdugjon a csaj felcsatolhatóssal.
Ennek egy oka van: nem csípem a dominákat. Nem akarom hogy megalázzon, nem akarok szopni. Csak dugjon meg. Egy csaj. Ennyi.
Inkább szeressen mint fájdalmat akarjon okozni.
És tudom! Sokan lefognak szólni ezért. Csakhogy nem izgat, mert ezeket mind atéltem s ennyi tapasztslat után kell új irá yokba nyitni. Én meg nem félek.
Amúgy! Ha esetleg csaj vagy s mahadra ismertél, 18 és 25 év között írhatsz nekem.
Eskü jófej vagyok.
22/F
attol is függ hogy a csajnak melyik része a legjobb. de alapvetően az orális sex nélkül nem akarok élni. a behatolás legtöbbször jobb, de ha nincs néha egy jó szopás/nyalás vagy legalább egy kis gesztusos puszi egymáséra akkor nekem a csaj nem kel az biztos.
Tök sok vágyam van. Nem tudom hogy elkezdjem e irni mindet. De most vagesz lenne puncit elélveztetni. csak nincs partner
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!