Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mi a legnagyobb szexuális vágyatok? Mit élveztek a legjobban?
9-es vagyok:
Kedves olvasók/válaszolók. Miért lettem lepontozva? Mert őszinte voltam?
Nem értelek titeket. Nem szidtam senkit, nem mondtam, hogy ez vagy az rossz ízlés lenne.
Egyszerűen elmeséltem.a SAJÁT életem és a tapasztalataim.
Erre 21%-ban adok hasznos választ?
Minek húztok le? Miért jössz fel ide, ha lepontozod az őszinteségét az embernek?
Ezen gondolkodjatok el.
ma 07:43
Fentebb már leirtad hogy te vagy az élet császára és 22 évesen mindent megkaptál ezen a téren amit csak akartál
És ezek után igazad tudatában visszajössz sírni hogy egy fika oldalon pár fika ember lepontozott és ez mennyire zavar téged (mert felhánytorgattad)
Ez azért megkérdőjelezi egyből a fentebb említett eletudat némely szakaszát...
Sosem értettem hogy itt minek vergődik bárki is azért hogy mennyire pontozzák éppen le... Vicc lett az egész oldal sok szürke feltünésiviszketegségben szenvedő luzer f**al akik csak itt tudnak Császárok lenni és ezzel kompenzálják a tróger életüket hogy itt hazudoznak össze vissza és/vagy lepontoznak mindent irigységből vagy szánalomból...
Én csak röhögni járok fel ide az ilyen kis bolondokon és nem vergődök azon hogy hány százalék áll a nevem mellett de én legalább ha komolyan beszélek legalább tudom hogy hiteles vagyok...
Ezen is érdemes lenne elgondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!