Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Everlight kérdése:
Kinek van extrém szexuális vágya? Mi a legnagyobb perverz vágyatok?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 22:48
3/13 anonim válasza:
Belélvezni majd belevizelni...majd kinyalni a seggét..
4/13 anonim válasza:
Kikötözve üssenek engem, két férfi, üvöltsék,hogy te kur*a. Egyik szájba másik seggbe basszon. Fuldokolni a pénisztől. Megrágni a seggszőrüket. A spermát a hűtőbe lévő tejbe köpni. Pisi, kaka szex.
5/13 anonim válasza:
Hogy fojtogasson egy domináns pasi.
6/13 anonim válasza:
Együtt pisilni egymásra, ruhába.
7/13 anonim válasza:
Egy srác aki szereti ha pofozzák, dugják, herét szorongatnak, akármit. Tehát szeresse a fájdalmat és szeressen szexelni.:)
8/13 anonim válasza:
Hmmm, egy hatalmas gangbang, ahol olyan 20 kan teli tölti a seggem sűrű spermával majd mind elkezdenek lehugyozni engem amíg eszem a seggemből a spermát.
Erre nagyon nagyon nagyon vágyom, de tudom, hogy kevés az esélye hogy valaha megvalósul
10/13 anonim válasza:
Afrikai katonai börtönben lennék k@cs@g. Egész nap sorban állnának a fenekemnél a 25 centis farkú fekák, várva hogy belém üríthessék az adagjukat.
32 passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!