Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helyesen látom a dolgokat,vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen látom a dolgokat,vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
1-165cm alacsony,65kg többek szerint sportos testalkat,és átlagon aluli "férfiasság "ezek a paraméterek lehetnek vonzóak a nők számára?mert én úgy gondolom ,hogy ilyeneken csak keresztül néznek a nők,nem látnak ebben semmi fefiasat.es én sem érzem magam annak.2-nagyon rég elvesztettem az onbizalmam, már az emléke sincs meg.az eddigi barátnőm kicsinek tartottak a peniszem a jelenlegi is jobban örülne a nagyobbak.ok hogy mi délben jobb értem,de mégis miben és 13cm abszolút nem veheti fel a versenyt egy 17cm essel?meg sosem hagytam a párom orgazmus nélkül de úgy érzem más sokkal többet tudna nyújtani neki felgozzel is,mint én.es úgy érzem ez miadt nem vagyok igazi férfi nem kapja azt az elvezetet amitmas adhatna,.jól látom a dolgokat?

2022. jan. 7. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Nem,eleve alacsonyabb nálam úgyhogy mindegy milyen a farka,nem kezdek vele.
2022. jan. 7. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem látod jól. Egyrészt volt exed, és van jelenlegi nőd, nekem most nincs senkim, tehát épp jelenleg jobb vagy, mint én. Elég hülye a csaj, ha ilyet mond, hogy neki most nagyobb kéne, de hát mégis veled van, szóval ezzel ne foglalkozz, és jobb, ha ezt a témát kerülöd. 13 cm-ed beakadt már 2 nőnek (legalább), ez nem lehet véletlen.

Itt csak azoknak a panaszát fogadjuk el, akik szüzek vagy nincs senkijük, kapcsolatban állóknak tilos sírni. Férfiaknál gyengeség, nőnél kiröhögöm, hogy a nagy szent női választás újra kudarcba fulladt.

f31

2022. jan. 7. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

13 cm átlag méret. A magasságod tényleg alacsony, viszont alacsony nőknél lehet esélyed.

Nem minden nőnek van szüksége ló méretre.

2022. jan. 7. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Párt kellene válts haver.

Nekem 17/4,5 a méretem...pont egy lány szüzességét vettem el és másnap letilltott mert nem érzett semmit, pedig tövig nyomtam neki. Vannak ilyen nők. Bár lehet a 13 tényleg kicsi, de elég kellene legyen.

Mondjuk szerintem tömeget kellene magadra pakolnod, a 65 kiló az semmi haver, a szél elvisz. Kellene 70-75 kiló max izomba.

Ez a farok dolog meg ez van.

2022. jan. 7. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Átlag méret, de az nem jelenti azt, hogy elég is. A 13 cm a legtöbb nőnek kevés, ez a szitu.
2022. jan. 7. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!