Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen látom a dolgokat,vagy velem van a baj?
Nem látod jól. Egyrészt volt exed, és van jelenlegi nőd, nekem most nincs senkim, tehát épp jelenleg jobb vagy, mint én. Elég hülye a csaj, ha ilyet mond, hogy neki most nagyobb kéne, de hát mégis veled van, szóval ezzel ne foglalkozz, és jobb, ha ezt a témát kerülöd. 13 cm-ed beakadt már 2 nőnek (legalább), ez nem lehet véletlen.
Itt csak azoknak a panaszát fogadjuk el, akik szüzek vagy nincs senkijük, kapcsolatban állóknak tilos sírni. Férfiaknál gyengeség, nőnél kiröhögöm, hogy a nagy szent női választás újra kudarcba fulladt.
f31
13 cm átlag méret. A magasságod tényleg alacsony, viszont alacsony nőknél lehet esélyed.
Nem minden nőnek van szüksége ló méretre.
Párt kellene válts haver.
Nekem 17/4,5 a méretem...pont egy lány szüzességét vettem el és másnap letilltott mert nem érzett semmit, pedig tövig nyomtam neki. Vannak ilyen nők. Bár lehet a 13 tényleg kicsi, de elég kellene legyen.
Mondjuk szerintem tömeget kellene magadra pakolnod, a 65 kiló az semmi haver, a szél elvisz. Kellene 70-75 kiló max izomba.
Ez a farok dolog meg ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!