Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger klub tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klub tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A szexpartneremmel gondolkodunk egy ilyen kiruccanáson, de egyikünknek sincs ezzel tapasztalata. Én 23 ő pedig 25 éves. Épp ezért nem tudom mondjuk ilyen fiatalon mennyire érdemes elmenni egy ilyen klubba, jár e egyáltalán a mi korosztályunk.

2022. jan. 7. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

DL vs. TT. A DL leginkább pasi többesekben erős, a TT meg párcserében. A TT-be csak 5 szóló pasit engednek be és azokból is csak azokat akiket már személyesen ismernek (így tudják hogy normális). Ettől még mindkettőben előfordulhat minden, de a TT egy fokkal szofisztikáltabb, igaz nincs zárható szoba, de nem is kell, mert az emeleten a beakasztott láncot komolyan veszik.

A foryou ahogy a #8-as írja a legkisebb, de pont azért a legcsaládiasabb hangulatú klub. Hétfő este vannak a legtöbben. Tomi nagyon rendet tart, nagyon erős a facekontroll. Oldott vidám a hangulat, ha csak nézelődni, beszélgetni akartok akkor tökéletes választás (utána majd meglátjátok). Közvetlenek, segítőkészek az emberek.

A Para valahol a kis és közepes klubok között van, létszámban is hangulatban is.

Az online oldalak közül az swcity talán ami még a legjobb ha párcserét keres az ember, de ott is bele lehet futni kamusokba (bár szerencsére annyira még nem "fedezték" fel, de már ott is akad néhány). A hitelesített felhasználók ott viszont többnyire megbízhatóak.

2022. jan. 7. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

8as vagyok

A 4youban a baratnom szokott tartani programokat. Vagyis meg a pandemia elott tartott. 😁 Klassz fetis BDSM jatekos tarsasos ismerkedos programok voltak hetvegen. Vele jarok le pancsizni 😁

A TT nekem nem jott be. Oke tenyleg jobb a ff/no arany erre figyelve van. De nem egyszer volt foltos a pohar vagy maradek ruzsnyom? A lepcso az emeletre keskeny 1 emberes. Es harisnyaba csuszik mint az istenyila. 3-4 havonta szoktunk csapattal menni. (15-20fo) de akkor ha nem figyelnek erre tomeg lesz. 70-100 emberre szerintem kicsi a hely. Ciki h varni kell perceket egy zuhanyra. A jakuzit max elsore jo hasznalni. Neha van masszazs (kulon fizetos). Elhelyezkedesileg a legrosszabb. A haztol 10mse a szomszed. Tilos normal hangerovel beszelni kimt csak suttogni lehet. Ja BDSM es hasonlot nem nezik jo szemmel. Szoval en olvasni szoktam egy sarokban alt. Neha van aki szimpi par. Vagy egyedulallo pasi. De mint ortam pl szombaton ha nem keresel gyorsan partnert es stopizol le helyet akkor van h nincs hely vagy varsz sokat amig vegeznek.

Nem lehuzni akarom a TT-t de nekem nem annyira jo a velemenyem rola.

2022. jan. 8. 01:41
 13/18 anonim ***** válasza:

#12 a pixie partik átköltöztek a delightba.

Nem mindenkinek jön be minden klub, de szerencsére van választék :) Mindegyik klub jó a maga nemében, tényleg attól függ hogy ki milyen hangulatot, "eseményeket" keres.

2022. jan. 8. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem koltoztek az. 😁

Csak a baratnom es a spanja tartanak ott mini BDSM osszejoveteleket. Szukkoru max 20fos rendezvenyt alt valami tematika alapjan. Ok a szokott az picit eros mert meg csak par volt. 😁

Amugy swinger programok is vannak ott. Szinten nagyon max 40fos letszammal.

A pixi altal szervezett negyed eves ismerkedos program az a kelenfoldi pu.-nal van mindig.

2022. jan. 8. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 több pixie-s buli van, amit említettem az minden hónap utolsó csütörtökjén valamelyik klubban (azt tették át a foryouból a delightba), a negyedéves a "textiles" ismerkedős valamelyik szórakozóhelyen.

Ettől persze van egy csomó privát buli is (a foryuban is szoktak lenni), de mindegyiket nem ismerem 😁

2022. jan. 8. 21:18
 16/18 anonim ***** válasza:

En azt amit ok szerveztek. Mondjuk okentek az a 4u bol a delightbe

Lehet ugyan arrol beszelunk???

2022. jan. 8. 23:16
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 valószínűleg igen :) annyira sok pixie-s buli nincs szerintem, legalábbis a 4u-ban és a delightban ugyanazok tartják a havi bulit :)
2022. jan. 8. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen alt igy van.

De a delight kiveheto barmikor barmire akar 4-6 fo gabalyodasara is

2022. jan. 9. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!