Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger klub tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klub tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Pasiként egyedül mennék el egy ilyen buliba. Hogy néz ez ki pontosan? Mire számítsak? Mi hogy megy itt?
2020. júl. 9. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Egyedül Nem leszel sikeres. Mert párokat keresnek oda.
2020. júl. 9. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Szinte csak pasik lesznek... és nem a "szebb fajta" jó tudom heteroként egyik se szép, de ha lehet választani, hogy egy Gyurta Dániellel vagy egy Ron Jeremy-vel együtt pakoljak egy hölgyet, akkor még mindig inkább az első...

Nagyon kevés pár van, azok is 50-es korosztály.

Akkor menj swingerbe ha 50+ vagy és izgat, ha mások (is) pakolják a feleséged.

Ha 20 körüli vagy előbb jön össze egy többes szexélmény egy vad házibuliban, minthogy swingerklubban találj fiatalok számára vonzó párt (azért nem nőt írtam, mert szólóbam sose mennek, max férjjel)

2020. júl. 9. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2 - sok igazság van amit írsz, de azért nem minden.

Mi jártunk egy időben swingerbe - nekünk nem jött be.

De nem azért amit írtál, mert nem csak 50-esek járnak, hanem bizony voltak ott egészen fiatalok is, és totál bedobták magukat.

Minket pont az ilyen "elsőéves, kangörcsös" egyedülálló pasik idegesítettek.

2020. júl. 9. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyedük mentem 20-as nőként, azt hittem, hogy lesznek helyes fiúk többes kalandra, nem is tévedhettem volna nagyobbat.
2020. júl. 9. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Huszonéves csinos nőként egyedül jártam. A 2 esnek úgx látom nagyon félresikerült a látogatása, nem teljesen igaz amit írt. Vannak fiatalabbak is, igaz hogy kevés a független nő, de fiatal párok vannak. 20as és 30asok is.

Próbáld ki és lesz saját tapasztalatod. Nem nagy dolog, menj el nézd megés kész

2020. júl. 9. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle korosztály jár - főleg a nagyobb klubokba. Attól is függ mit keresel... ha szóló pasiként mész, akkor ne várd, hogy csinos 20-as nők majd lerohannak. Leginkább arra lesz esélyed - ha legalább egy átlag szintet megüt a külső megjelenésed és normálisan közelítesz - hogy többesekbe be tudsz szállni.

Ha párban mentek az megint más kategória. Páros napon kell menni, akkor nincsenek szóló pasik. Az, hogy melyik klub milyen, meg klubja válogatja (s hogy melyik nap mész). Előre sosem kiszámítható, van amikor 150 ember van, máskor meg épp' csak lézengenek.

2020. júl. 9. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

#1-es tévedsz! Ha szóló pasis napon mész, akkor általában pont hogy olyan párok vannak akik + pasit keresnek. Ez még nem jelent garanciát semmire.

#2-es: mindenféle pasi van, vannak kimondottan fiatal 20-as, 30-as sportos pasik IS meg 50-es pasik IS. Értelemszerűen ha utóbbiak nem szimpik akkor nem lesz velük semmi, ti döntitek el mit akartok és kivel.

#3-as: menjetek páros napon, vagy a T-be. Oda nem engednek be csak kevés szóló pasit, azok közül is csak azokat akiket ismernek, ott nincs utcáról beesett idegen.

Egyébként nem kell ennyire matekozni. Ha szóló pasi vagy akkor jelentkezz be szerdára vagy péntekre a DL-be és látogasd meg :)

2020. júl. 9. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Barátnőmmel kipróbáltam, de nem volt jó. Úgy éreztem magamat, mintha a húspiacon lennék. A fiatalok csak néztek, néztek és néztek folyamatosan, minden kis rezdülésünket, aki meg végül odajött 60-as volt...

Egy sima egyetemi bulin százszor jobb az alkalmi partner találati arány.

26N

2020. júl. 9. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
#8-as: akkor nem jó helyen, vagy nem jókor voltatok. Abban mondjuk igazatok van, hogy ismerkedni bárhol lehet, sima buliban, fesztiválon, akárhol. A swinger másról szól.
2020. júl. 9. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!