Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger klub tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klub tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A szexpartneremmel gondolkodunk egy ilyen kiruccanáson, de egyikünknek sincs ezzel tapasztalata. Én 23 ő pedig 25 éves. Épp ezért nem tudom mondjuk ilyen fiatalon mennyire érdemes elmenni egy ilyen klubba, jár e egyáltalán a mi korosztályunk.

2022. jan. 7. 17:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Swinger pàr tagja vagyok. Van pàr fiatal pàr ebben a korcsoportban, de viszonylag kevès. Ha van kèrdès igyekszem vàlaszolni , de nem ezzel kezdenèk feltètlen a helyetekben.
2022. jan. 7. 17:18
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem se a swingerben kezdjétek a nyitást: előbb próbáljátok ki egy párral.

Tapasztalatból mondom.

2022. jan. 7. 17:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

4+2 két klub van Bp-n, attól függ mit kerestek, mindegyik klubnak más a hangulata, más az erőssége. Van amelyik "bulisabb" nagyobb hely, másik meg csendesebb, családiasabb, van amelyik nagyobb többesekben, gangbangekben erősebb, másik meg párcserében.

A korosztály vegyes, 20-tól 60-ig bármi előfordulhat, vannak huszonéves párok, nők, pasik is, de a többség 30-40-es.

2022. jan. 7. 17:23
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
#2 tapasztalatból mondom: swingerben találnak erre leghamarabb párt, a neten több száz levél átrágását követően, hónapokig lehet szüttyögni mire egy élő találkozót összehozol és még akkor is csak ott tartasz hogy face to face álltok egymás előtt. Egy swingerben meg ez az "alapállapot" amikor lemész.
2022. jan. 7. 17:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

4 jogos , de ha meg csak pedzegetik a vàgyat , jobb, ha mèg online ismerkednek a dologgal a aok rossz tapasztalat ellenère is.. a swinger klubban , ha rosszul vàlasztanak helyszínt, programot örökre elmehet a kísèrletező kedvük..

Online a goldengate oldalt messzire kerülnèm a helyetekben kamuk gyűjtő helye..

Swingercity inkàbb.

2022. jan. 7. 17:35
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Dreamlandba menjetek

Neki 20ezer neked ingyenes a belepo

Hajra

2022. jan. 7. 18:09
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Sok az öreg nektek ott. Ha ilyesmi érdekel Goldenen van fent egy csomó pár akikkel lehet ismerkedni
2022. jan. 7. 18:38
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Keressetek meg az SWLT egyesuletet feszen

Nagyon sok mindenben segitenek plane kezdoket!

Nezzetek ra a klubok honalpjara , a swforyou pl kisebb csaladiasabb. Ha keritek Tomi korbe vezet. Fent van a honlapon a szama.

Hetfon van szauna szeansz ha szeretizek. Ok egy olcsobb klubb. Annyi h nincs kaja 🙂 de kedvesek segitokeszek a jakuziban a vizet naponta cserelik. Mindig van finom puha turcsi es meleg szauna. 🙂

Es spec csak szaunazni is jarok le.

2022. jan. 7. 18:44
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
A Dreamland nagyobb ha mar rutinosabbak vagytok akkor erdemes. Kicsit meredkebb a lepcso lefele. Foleg pentek szombat vannak sokan. Es negativ h van mikor tul sok pasi van... 2x3x annyi mint no. Tisztasag alap kaja rendben. Ja vannak programok striptiz es chipendale tombola stb.
2022. jan. 7. 18:46
 10/18 anonim ***** válasza:
22%

Tiktak

Haaat a legnagyobb es pont ezert nem szeretem van h hely sincs szexelni meg egy sarok sem. A piaval megjartam vizezik vagy passz de kizart h a vodkanarancs ne usson be. Plane ha 3at ittal egymas utan. A tisztasag neha nem patyolat. Es tul sok a szabaly... Nem mindegy az sem hogy hogyan parkolsz le. A tulaj Maci nem a legkedvesebb.

2022. jan. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!