Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klub tapasztalatok?
Szerintem se a swingerben kezdjétek a nyitást: előbb próbáljátok ki egy párral.
Tapasztalatból mondom.
4+2 két klub van Bp-n, attól függ mit kerestek, mindegyik klubnak más a hangulata, más az erőssége. Van amelyik "bulisabb" nagyobb hely, másik meg csendesebb, családiasabb, van amelyik nagyobb többesekben, gangbangekben erősebb, másik meg párcserében.
A korosztály vegyes, 20-tól 60-ig bármi előfordulhat, vannak huszonéves párok, nők, pasik is, de a többség 30-40-es.
4 jogos , de ha meg csak pedzegetik a vàgyat , jobb, ha mèg online ismerkednek a dologgal a aok rossz tapasztalat ellenère is.. a swinger klubban , ha rosszul vàlasztanak helyszínt, programot örökre elmehet a kísèrletező kedvük..
Online a goldengate oldalt messzire kerülnèm a helyetekben kamuk gyűjtő helye..
Swingercity inkàbb.
Dreamlandba menjetek
Neki 20ezer neked ingyenes a belepo
Hajra
Keressetek meg az SWLT egyesuletet feszen
Nagyon sok mindenben segitenek plane kezdoket!
Nezzetek ra a klubok honalpjara , a swforyou pl kisebb csaladiasabb. Ha keritek Tomi korbe vezet. Fent van a honlapon a szama.
Hetfon van szauna szeansz ha szeretizek. Ok egy olcsobb klubb. Annyi h nincs kaja 🙂 de kedvesek segitokeszek a jakuziban a vizet naponta cserelik. Mindig van finom puha turcsi es meleg szauna. 🙂
Es spec csak szaunazni is jarok le.
Tiktak
Haaat a legnagyobb es pont ezert nem szeretem van h hely sincs szexelni meg egy sarok sem. A piaval megjartam vizezik vagy passz de kizart h a vodkanarancs ne usson be. Plane ha 3at ittal egymas utan. A tisztasag neha nem patyolat. Es tul sok a szabaly... Nem mindegy az sem hogy hogyan parkolsz le. A tulaj Maci nem a legkedvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!