Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejön, hogyha egy huszonéves kigyúrt, 190 centis pasinak, aranyos kis pici kukija van?
#10.
Hát én eddig nem tudtam, hogy az “aranyos” az lehet negatív jelző is.
Nekem bejön.
70/F
Najó viccet félretéve. Ne itt várj pozitív visszaigazolást. Itt sokaknak kell a nagy farok. (akinek nem inge...) Pedig amikor találkoznak egy ténylegesen naggyal akkor meg az nem jó, fáj nekik. Mennyire pici az a pici?
Amúgy ha a pasi személyisége bejön akkor nekem nem az az első, hogy mekkora . (Kivétel ez alól a mikropénisz) 22/L
Nekem nem kell óriás f.sz, mert nagyon szűk a puncim. Inkább kisebb legyen, de kemény.
27N
Kedves 17es Érted a viccet? Segítek a 70/F nekem tetszik alatt az jelenti hogy 70 éves férfi. És még ki is hangsúlyoztam hogy ez egy vicc akart lenni.
Egy szóval nem írtam hogy nekem ez vagy az tetszik. Azt írtam, hogy nekem nem elsődleges a pénisz mérete kivétel a mikropénisznél. Nem mondod hogy van átlagos pénisz is jé... Szövegértés?
Bekapnám mint a kalippo fagyit
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!