Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magamfajta pasas hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magamfajta pasas hogyan vágódhatna be egy ilyen jó nőnél? Huszonéves csajok nektek bejönne egy alig 20 éves pasi?

Figyelt kérdés
A kreszen van egy gyönyörű lány akibe kb szerelem első látásra beleszerettem. De elég külömbözőek vagyunk, én 18 éves vagyok, ő meg kb 23-24-25 lehet így ránézésre. El se tudom mondani milyen szép, nagyon jól öltözik, angyal arca van, természetes szépség nincs agyon sminkelve. Nagyon kedves, jőfej, laza. Én inkább olyan" rosszfiús" vagyok, ő egészen másnak tűnik de nagyon tetszik. Szerintetek mit mondjak neki, illetve hogyan tudjam meg hány éves mert nagyon érdekelne? Facen nem találom mert csak a keresztnevét tudom :/ Csajok ti mit szólnátok ha egy 18 éves pasi próbálkozna nálatok am húsznak nézek ki?
2017. szept. 14. 21:18
 1/4 anonim válasza:

Már volt kérdés, és kaptál rá választ is... Nem gáz, van akinek bejön, főleg ha érettebb vagy a korodnál. Keress témát, beszélgess vele, tudd meg a nevét, kérdezd meg mit tanul, csinál, a kora utána kiderül hamar. Alap ismerkedős beszélgetéseknél hamar felmerül az a kérdés is hogy hány éves vagy. Én 23 vagyok, és ott tartok, hogy nem merem már besaccolni se ki hány éves...láttam már srácot, akit legalább 25-nek gondoltam és bumm kiderült, hogy csak 18, és bejött. Mindenre van esély, megkell próbálni, ha nem sikerül tapasztalatnak tökéletes. Aki keres az talál, próbálj meg minden apró infora vissza emlékezni vele kapcsolatban és addig keresd facen még meg nem leled :D

Adj egy keresztnevet várost, megkeresem neked.

2017. szept. 14. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy CSAK rosszfiús vagy, és nem pedig valódi rosszfiú, mert ha az lennél, most nem kérdezősködnél a gyakorin, hanem odavágnál, és megszereznéd a nőt!
2017. szept. 15. 02:36
 3/4 anonim ***** válasza:
18 évesen rosszfiú? :D Mit csináltál, nem feküdtél le időben?
2017. szept. 15. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek a 17-19 éves pasik, ha az esetem lennél nálam lenne esélyed.

21/L

2017. szept. 15. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!