Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan telt nő, aki el tudja engedni magát szex közben?
Az ilyen 90+-osokra gondolok.
Vagy mind önbizalomhiányosak?
Mintha rólam írtad volna a választ kedves első. :)
Én személy szerint már el tudom engedni magam. Eleinte volt vele gond, de több év után már nincs.
Feleségem 107 kg
Ezen a héten már háromszor "elengedte" magát, és most jön a hétvége ♥️
Több kifejezetten kövér/150 kg+/ partnerem volt már. Először mindegyik gátlásos volt a teste miatt.Amikor érezték,hogy imádom a testüket,akkor felengedtek,ellazultak.Az a lényeg szerintem,hogy érezze a túlsúlyos nő,hogy vonzónak tartod,imádod a testét.
Amúgy a kövér nők nagyon odaadóak az ágyban. Nekem csak ők jönnek be.
Rendszeresen húsos lányokat keresek szexpartnernek, mert nagyon élvezik a szexet. Főleg, mikor kinyalom mint parasztgyerek a lecsós tálat. Elsőre az ámulat az arcukon valami csoda. Ha többedszerre is megteszed vele, akkor jobban ellazul és mégjobban élvezi a dolgot. Volt egy 120 kilós arányosan telt jó nagy csöcsű csaj, aki bő másfél évig csalta velem a férjét. A negyedik randitól engedte el magát igazán. Volt hogy 25 percig nagyltam ami alatt 4 nagyon intenzív orgazmusa volt (majd két percig remegett). Hasonló tapasztalatom volt egy 17 éves kis húsgombóccal ... az a hatodik randin mindent engedett, az análtól kezdve egészen addig hogy arra kért pisiljek belé. Ha sikerül velük legyőzetni az önértékeli problémát, ha sikerül velük elhitetni, hogy igenis van akinek az Ő testalkatuk jön be, eszméletlen nagyot tudnak alakítani.
Félreértések elkerülése végett; a vékony nők közt is van értékeli problémás és köztük is van aki nagyon tudja élvezni a dolgot. De én speciel a formásan telt husikat imádom!
9-es leirta a tutit, mi a kulcs hozzánk :)
Nincs mit hozzáfűzzek ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!