Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem-szubmisszív (esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem-szubmisszív (esetleg domináns), BDSM-et NEM kedvelő srácok, lennétek egy gazdag, csinos nő BDSM szolgája havi 1 millió Ft-ért?

Figyelt kérdés

Aki szubmisszív és egyedülálló, sztem nem is kérdés, hogy akár ingyen is bevállalná.

Na de aki nem szub?

És ráadásul aki domináns inkább?

Azontúl h minden parancsát azonnal teljesítenetek kellene, intéznetek kéne a napi teendőket (takarítás, bevásárlás, házimunka, főzés, sofőrködés), esténként szexre használna titeket és megalázna, büntetne, szóban és fizikailag is. De a fizikai határokat megbeszélhetnétek, és nyilván lenne menekülőszó, de alapvetően engedelmeskednetek kéne neki mindenben.

2022. jan. 6. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy releváns a válaszom, másképp működnek a férfiak és a nők. Domináns nőként írom, hogy semmi pénzért nem lennék egy dom szolgája, akármilyen jóképű is. Sőt, nem szimpatikus szubot se fogadnék el pénzért. Fontos a pénz, de egy mérgező kapcsolatban lenni nem éri meg.
2022. jan. 6. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem. Havi 1m forint nem olyan sok pénz, meg lehet más úton is keresni.

Nagyobb összeg esetén, amit másképp nem tudnék megkeresni, már elgondolkodnék, de minden bizonnyal nem lenne a válasz. Elgondokodnék, akkor, ha az összeg olyan, hogy 2-3 hónap alatt több évnyi keresetem kapnám meg. Több időt pedig véletlenül sem, hiszen, a pénz arra kell, hogy engem szolgáljon. Minek a pénz, ha úgysem tudom elkölteni.

De még rövid időre is nemet mondanék, extrém nagy összeg essetén is. A megalázást sem viselem jól, nem tudom meddig tudnék minden ilyen helyzetben arra gondolni, hogy mennyi pénz jár érte, hogy ez a munkám. A nagyobb gond a fájdalom. Félek és nem tűröm jól a fizikai fájdalmat, ezért nem nagyon lenne olyan összeg, hogy én kínzásokat viseljek el. Ha mondjuk nem lenne ez a félelmem, még mindig nemet mondanék azért, mert egy ilyen "munka" maradandó mentális károsodást okozna, amiből köszönöm szépen, de nem kérek.

2022. jan. 7. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Én simán bevállalnám ennyiért pedig inkább a dominálást preferálom. Amúgy kiváncsi lennék azokra a komment írókra akik szerint havi 1 milliót simán meg lehet keresni
2022. jan. 7. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Mint női dom mondom, nekem nem kéne ilyen szub.

Nem azért vagyok durva és csinálok vele olyat, amitől másokat kiver a frász, hogy kikészítsem mentálisan, hanem mert ő élvezi.

Valahogy a dom pasik mániája olyan nőket betörni, akiknek nem jön be ez a világ, gáznak tartom.

Meg hát ingyen is van pasi, aki fut a dom nők után.

Nem mondom, van azért fantáziám konkrét híres férfiak közül ledominálni valakit, pl Joaqin Phoenix, de szerintem benne van szub hajlam, úgyhogy ide tényleg csak pénz kéne, nem a vágyaik és az emberi jogaik ellen akarok cselekedni.

2022. jan. 7. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!