Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem-szubmisszív (esetleg domináns), BDSM-et NEM kedvelő srácok, lennétek egy gazdag, csinos nő BDSM szolgája havi 1 millió Ft-ért?
Aki szubmisszív és egyedülálló, sztem nem is kérdés, hogy akár ingyen is bevállalná.
Na de aki nem szub?
És ráadásul aki domináns inkább?
Azontúl h minden parancsát azonnal teljesítenetek kellene, intéznetek kéne a napi teendőket (takarítás, bevásárlás, házimunka, főzés, sofőrködés), esténként szexre használna titeket és megalázna, büntetne, szóban és fizikailag is. De a fizikai határokat megbeszélhetnétek, és nyilván lenne menekülőszó, de alapvetően engedelmeskednetek kéne neki mindenben.
Nem. Havi 1m forint nem olyan sok pénz, meg lehet más úton is keresni.
Nagyobb összeg esetén, amit másképp nem tudnék megkeresni, már elgondolkodnék, de minden bizonnyal nem lenne a válasz. Elgondokodnék, akkor, ha az összeg olyan, hogy 2-3 hónap alatt több évnyi keresetem kapnám meg. Több időt pedig véletlenül sem, hiszen, a pénz arra kell, hogy engem szolgáljon. Minek a pénz, ha úgysem tudom elkölteni.
De még rövid időre is nemet mondanék, extrém nagy összeg essetén is. A megalázást sem viselem jól, nem tudom meddig tudnék minden ilyen helyzetben arra gondolni, hogy mennyi pénz jár érte, hogy ez a munkám. A nagyobb gond a fájdalom. Félek és nem tűröm jól a fizikai fájdalmat, ezért nem nagyon lenne olyan összeg, hogy én kínzásokat viseljek el. Ha mondjuk nem lenne ez a félelmem, még mindig nemet mondanék azért, mert egy ilyen "munka" maradandó mentális károsodást okozna, amiből köszönöm szépen, de nem kérek.
Mint női dom mondom, nekem nem kéne ilyen szub.
Nem azért vagyok durva és csinálok vele olyat, amitől másokat kiver a frász, hogy kikészítsem mentálisan, hanem mert ő élvezi.
Valahogy a dom pasik mániája olyan nőket betörni, akiknek nem jön be ez a világ, gáznak tartom.
Meg hát ingyen is van pasi, aki fut a dom nők után.
Nem mondom, van azért fantáziám konkrét híres férfiak közül ledominálni valakit, pl Joaqin Phoenix, de szerintem benne van szub hajlam, úgyhogy ide tényleg csak pénz kéne, nem a vágyaik és az emberi jogaik ellen akarok cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!