Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágyom erre állandóan? 30N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom erre állandóan? 30N

Figyelt kérdés
Ha bejon egy pasi szexualisan akkor egybol az ugrik be h àll felettem én meg szopni akarom gyorsan és azt akarom h húzza a hajamat es finoman pofozgasson ..Nem vagyok szubmissziv tipus sztem ..Ez a vágy oly annyira belém jon hha munkahely v bolt ilyesmi nem merek a pasira nezni mert zavarba jovok sztem 30 evesen mar nem kellene igy viselkednem..de ez a vágy h betegesen szinte akarnam a pasit inkabb visszafogom magam na mind1 sztem ezt senki nem erti meg osszevissza gondolgatok mindent amugy utana mar alljon mellé egy masik pali is es mint a 20 as eveimbem jobbol ballrol szoptam a faxt kicsit alparian irtam de ne allszenteskedjen itt senki meg en se

2022. jan. 6. 02:07
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
29%
30 na megjott az ugylettes buznyak kotekedo!-(es a kerdezo lany, termeszetesen csakis veled ugye?!)- miert nem lepodom meg jobban!!
2022. jan. 12. 09:16
 32/40 anonim ***** válasza:
22%

30-nak. Te iparművészeti agyagedény. Mit kötekedsz?

Nem értem,hogy mi nem tetszik a válaszomba?

2022. jan. 12. 19:53
 33/40 anonim ***** válasza:
28%
Te kis kamus😂
2022. jan. 19. 10:00
 34/40 anonim ***** válasza:
76%

Én olyan beállítottságú nő vagyok, hogy szeretem az orális szexet. Azt is szeretem benne, ha a pasi irányít, keményebben csinálja, húzza a hajamat. Az még jobb, ha be van kötve a szemem és meg vagyok kötözve.

Lassan harminchoz közeledve is szeretem így. Nekem az a legjobb, amikor több pasit kényeztetek így egyszerre.

Én azt mondom, hogy mindenki úgy viselkedik, ahogy akar, amíg nem sért vele közerkölcsöt, nem bánt vele senkit és nem tesz tönkre vele senkit.

2022. jan. 19. 10:09
 35/40 A kérdező kommentje:

34#

Hogy jön ide a közerkölcs? :D

Nincs már olyan amugy , hogy erkölcs..hagyjuk már!

2022. jan. 19. 10:34
 36/40 anonim ***** válasza:
93%
34-es vagyok. Úgy értem, hogy mindenki azt csinál, amit akar, amíg normális keretek között teszi ezt. Közerkölcsről írtam pont emiatt. Ezt arra értettem, hogy emberek között viselkedni kell (pl. ne a tömött buszon szexeljen egy pár pl, ahol a kisgyerekek is láthatják). Az erkölcs az teljesen más.
2022. jan. 19. 10:44
 37/40 A kérdező kommentje:
Ebbe igazad van , hogy mindenki zárt ajtók mögött oldja meg ! Én sem vagyok kíváncsi másokra hogy szopjaknyaljak egymast! :)
2022. jan. 19. 10:55
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem olyan ritka dolog szerintem. Én is imádok szopni, semmi nincs ami annyira felizgatna... Sokszor megteszem csak úgy, viszonzás nélkül is.

Szóval nem vagy ezzel egyedül, nincs miért aggódni.

A pasik meg imádják :)

2022. jan. 19. 11:45
 39/40 anonim ***** válasza:
A tudatallaitid iranyit, probald ki egy olyan valakivel akiben megbizol, elotte beszeld meg vele....
2022. márc. 20. 19:15
 40/40 anonim ***** válasza:

Végre egy nő aki nem szégyenli, hogy szeret szopni!

Egészségedre!

2022. márc. 20. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!