Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom erre állandóan? 30N
Szóval téged inkább az orális szex csinálása izgat fel?
Nem hiszem, hogy van ebben kivetni való. Egy életünk van és normális keretek között szerintem meg lehet oldani mindent.
Szerintem mindig az a lényeg, hogy a másik fél ne sérüljön közben. 😊
27F
Valóban nő vagy akkor miért nem teszed?
De az irasodbol kiderül hogy te egy pasi vagy. Ilyet még egy alpári stílusú nő sem ír le amit te. Ez a baj a gyk-n, pasik írnak kérdést vagy válaszokat nőnek kiadva magukat. Aztán csodálkoznak hogy komolytalan, troll válaszokat kapnak. Először is fejben kellene rendet tenni, mert ha hetero vagyok nem adom ki magam másik nemnek.
Faxt. Nekem is kell egy jó fax.
65L
Nem tudom, te tényleg nő vagy-e, ahogy korábban írták már, tényleg kissé fura a stílusod.
Ugyanakkor ez egy létező jelenség, én is szoktam hasonlót átélni, ha nem is mindig, mindenhol, akárkikkel, de tényleg van ilyen. Vagy legalábbis hasonló.
de mint mindenben, itt is azért általában tud uralkodni magán az ember.
N
imaaaadooom a tobb kukival torteno szopikat! egyszerre kettot szajba vennii cumikalni isteniiiiiiiiiiiiiiiiiii
40N
Hát ez a kijelentés mögött is megnézném blu van! 8/8
36F
Bocsánat!
Valójában ki van !
Javítás!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!