Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágyom erre állandóan? 30N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom erre állandóan? 30N

Figyelt kérdés
Ha bejon egy pasi szexualisan akkor egybol az ugrik be h àll felettem én meg szopni akarom gyorsan és azt akarom h húzza a hajamat es finoman pofozgasson ..Nem vagyok szubmissziv tipus sztem ..Ez a vágy oly annyira belém jon hha munkahely v bolt ilyesmi nem merek a pasira nezni mert zavarba jovok sztem 30 evesen mar nem kellene igy viselkednem..de ez a vágy h betegesen szinte akarnam a pasit inkabb visszafogom magam na mind1 sztem ezt senki nem erti meg osszevissza gondolgatok mindent amugy utana mar alljon mellé egy masik pali is es mint a 20 as eveimbem jobbol ballrol szoptam a faxt kicsit alparian irtam de ne allszenteskedjen itt senki meg en se

2022. jan. 6. 02:07
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Tanulj meg írni!Szia!
2022. jan. 7. 22:09
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Én pasiként szivesen lennék ilyen nővel,főleg,ha kicsit teltebb!!!

Én sem álszenteskedek!

Szeretem a dolgokat megélni,s akár a sex minden formáját,csak kár,hogy nincs kivel...

F

2022. jan. 9. 09:33
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Volt tavaly pár hónapig egy 46 éves szexpartnerem. Ő is szeretett szopni, intenzíven és erősen. Szerette, hogyha húzom a haját. Igaz azt inkább szex közben. Nagyon erősen kellett csipkedni és csavarni a mellbimbóit. Szóval semmi különös nincs szerintem abban amit leírtál. Más is van aki hasonló dolgokat szeret.

Max annyi, hogy te az utcán is ráizgulsz a témára. :) Sok pasit izgat ez a téma, engem is. Szóval akár nyugodtan ki is kezdhetsz valamelyikkel legközelebb, hogyha megtetszik egy pasi. :)

Hajrá!

2022. jan. 9. 10:29
 24/40 anonim ***** válasza:
31%
Ez a vilag leghosszabb mondata
2022. jan. 9. 12:46
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálisan túlfűtött vagy. Vannak így mások is!
2022. jan. 9. 13:34
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
9-es ki nem sz..ja le mit neznel meg? kotekedo barom
2022. jan. 10. 08:23
 27/40 anonim ***** válasza:
32%
epp ma reggel tettem meg azt a fajta szopast amirol irsz kerdezo! a konyhaban terdelve vettem a szajamba egyszerre-(jobbrol balrol osszerintve)-ket finom kukit es kicumiztam oket! jo nagy adagot nyeltem! ezzel meg is reggeliztem! ha jon meg nassolok parszor! teljesen igazad van edesem! cumikaljal kukikat kedvvedre!! puszikal,; erzsike
2022. jan. 10. 08:30
 28/40 A kérdező kommentje:
erzsike jol tetted 😄 Remélem jól megis baxxattad magadat velük és nem puha pöcsöl voltak!Én legalább 10 férfivel fogom megtenni ezt!!3volt egyszerre a legtöbb ideje visszatérnem a kemény masszív kéjrudakhoz mert élek halok értük!Főleg mikor megcummiztatnak egy jo naggyal 😍
2022. jan. 10. 09:13
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
28-kerdezo! hat igen a cumiztatasert enn is tudok rajongani foleg ha a kuki jol kitolti a szajamat! rajongva imadok ketto kukit egyszerre a szamba veve cumikalni sokaig! igen jol meg is kefikeltettem magam,beleultem par edes kukiba! nekem eddig a legtobb 17 kukival volt! mindnek cumiztam es beleultem!! isteni volt! most napi 6 kukit cumizok! kivanok nagyon kellemes cumizast, beleulest es sok sok finom ondot edesem!! puszikam,; erzsike
2022. jan. 11. 03:45
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Erzsi fake🤣

Kérdezőnek írnám,hogy keressen egy tartós kapcsolatot és kiélheti a szenvedélyét.

2022. jan. 11. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!