Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltatok a másik nem nemi szervéről?
Figyelt kérdés
Mikor először élőben láttatok, érintettetek stb a másik nem nemi szervét mit gondoltatok, pl, hogy ilyesmire számítottatok, vagy teljesen másmilyenre, egyáltalán mik voltak a gondolataitok akkor?2022. jan. 6. 00:25
11/15 anonim válasza:
Batyamet nagyon sokaig szinte naponta lattam. 12 voltam amikor eloszor megfogtam neki o 14 volt akkor. Nagyon fura erzes volt ahogyan megkemenyedett es tobb mint a duplajara nott a kezemben.
12/15 anonim válasza:
#11, oke egy beteg troll vagy, vettük.
13/15 anonim válasza:
Kedves #7 es. Nem molesztáltam, ez meg volt beszélve, hogy kíváncsiságból megnézzük kinek mije van, hogy néz ki ivarérés után stb. Sőt, az ő ötlete volt.
#1 vagyok
14/15 anonim válasza:
Azért azt is lássuk be, hogy nem mindegy kié.
Ha olyan pasi péniszéről van szó, aki bejön, aki beindít, ha minden rendben van (értsd: tiszta, nem büdös, nem dzsungel, nem mikro stb) akkor számomra valahogy a nemiszerve is megszépül, sőt egyenesen kívánom magát a péniszt is.
Ha nem jön be a pasi, akkor ez a helyzet nyilván nem áll fenn.
15/15 anonim válasza:
Engem nem annyira lepett meg, valahogy úgy képzeltem a puncit előtte is. Az ízét, illatát nem tudtam, milyen lesz, de szerencsére az is kellemes volt elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!