Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már olyan, hogy beleültetek a párotok kobrájába, és egy másik bikára gondoltatok?
Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 09:08
1/11 anonim válasza:
És ha volt akkor mi van? És ha nem volt akkor is mi van?
3/11 anonim válasza:
Exemmel csak úgy -bírtam dugni mert már nem izgatott annyira hogy el élvezzek
Aztán ki raktam
4/11 anonim válasza:
Nem volt ilyen , akijébe bele ülök arra gondolok
5/11 anonim válasza:
Még most is van olyan,lehet le kell cserélnem😉
6/11 anonim válasza:
Kobra, bika, tiszta animal szex... ugye tudod, hogy itt főleg férfiak válaszolnak olyan válaszokat, amik számodra izgik?
7/11 anonim válasza:
Ritkán, de előfordul, hogy másra gondol az ember szex közben - ha ez sűrűn előfordul akkor kb. ott kezdődik az adott kapcsolat halála.
9/11 anonim válasza:
3. Jó szőrös kislány vagyok lol
1.-es voltam.
10/11 anonim válasza:
Kpbra, bika? Mi ez vmi állatkert?
Igen volt már ilyen, de nem terveztem meg előre, h na most az ex szexpartneremre fogok gondolni, hanem csak úgy jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!