Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, volt élményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt élményetek ilyen nőkkel? mi lett végül velük?

Figyelt kérdés

Azoktól a férfiaktól kérdeznék, akik ismertek vagy, volt élményük annó ri**nc típusú lányokkal, pl suliban v egyetemről. Akikről köztudott volt, hogy könnyű prédák, sokan rakosgatják, stb.

Végül így 5, 10, 20, x év után tudtok valamit róluk, hogy beálltak a "rendes háziasszony/családanya" szerepbe? Vagy azóta is ezt űzik?

Nektek milyen ilyen élményeket volt? Irjatok kort is légyszí.

2022. jan. 4. 23:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#10 úgy értem, hogy akinek világéletében a határozott, domináns, erős kisugárzású, nagydumás férfiak tetszettek annak később is azok fognak. Lehet kitalálja eljátssza a jókislányt és szándékosan választ egy "jófiút" de ahhoz nem fogják igazi mély érzelmek kötni - csaját magát is becsapja, meg a pasit is amikor majd elkezd félrekúrni.

Az ízlés, preferencia csak nagyon-nagyon korlátozott mértékben tud már felnőtt korban változni. A személyiség tud fejlődni, változni, tetszhetnek dolgok amik korábban nem és megcsömörölhet az ember dolgoktól ami korábban bejött neki, de az alap szubjektív preferenciák NEM változnak. Azok már sokkal korábban (személyiségfejlődés során, családi minta stb.) kifejlődnek, a tudat alatti mélyebb rétegeit képezik.

2022. jan. 5. 01:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Felettébb érdekes amit írsz...akkor basszameg!!!
2022. jan. 5. 01:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
ez egy kiraly kerdes, koszi
2022. jan. 5. 01:58
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Ri**nc típusú lányok? Aham… szóval az a nő, aki éli az életét és nem álszenteskedik, az automatikusan ri**nc besorolást kap.

Az a nő, aki meg nem megy el veletek, az pedig szűz k**rva státuszt.

Ti “férfiak” pedig ha megdugtok millió nőt, akkor ti vagytok a főcsődörök, meg menő srácok.

Kedves kérdező… minden nap hetvenszer felteszed ugyanazt a szánalmas kérdést különféle körítéssel, ami semmi más, csupán kétségbeesett önigazolás keresés, hogy azért nincs csajod, mert a nők gonoszak, aljasak. Nem pedig azért, mert egy szánalmas lúzer vagy…

2022. jan. 5. 02:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Volt pár. Van amelyik családot alapított, nem tudom megcsaló lett e vagy sem. Többsége egyedül van.
2022. jan. 5. 02:50
 16/19 A kérdező kommentje:

14-es, nem láttam az utóbbi időben ezt a kérdést feltéve. Hogy régebben kerdezték azt nem ellenőriztem. Bocs.

Amúgy köszi, de csaj vagyok. Ha nem tetszik a kérdés, és nem is tudsz rá válaszolni, miért irkálsz ide? Görgess tovább!

2022. jan. 5. 03:18
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Igen, ismerek ilyeneket.

egy kivételével mind teljesen normális életet él, férj, gyekerek, jó feleség és anya.

Vannak, akiknek a férjük talán nem is tud az "előéletéről", míg mások simán elfogadták, és ez így van jól. Mi a gond ezzel egyébként? Semmivel nem rosszabb, nem más, mint ha egy pasi, aki végigdugott minden nőt akit csak sikerült, aztán meg megnősült és családja lett.

Attól, hogy egy csajnak sok pasija volt (mi számít soknak amúgy...?), én nem nevezném r.bancnak, ugyanannyi joguk van e tekintetben, mint a pasiknak. Ahogy én láttam/látom, az ilyen típusú nőknek nem azért volt sok kalandjuk, mert r.bik, hanem menrt nem volt olyan pasi, aki annyira megfogta volna őket, hogy ne menjenek tovább.Aztán jött egy, és onnantól lehorgonyoznak. Ahogy a pasik is.

2022. jan. 5. 07:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Én sem nevezek rib*n*cnak ezeket a lányokat, csak így tudtam a legjobban körülirni magát a szexuális felfogásukat vagy "életstílusukat" . Váljon egészségükre engem aztán csöppet sem zavar, csak érdekel most hogy történhet e ilyen nagy bumm változás
2022. jan. 5. 15:42
 19/19 anonim ***** válasza:
#19 alap esetben ha nem éri valami igen jelentős külső környezeti hatás (trauma, vagy "becsúszó" gyerek) akkor a válasz NEM. Az ember ízlése, preferenciái, személyisége nem változik csak úgy meg (ld. a #11-es hozzászólásban leírt okokat).
2022. jan. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!