Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt élményetek ilyen nőkkel? mi lett végül velük?
Azoktól a férfiaktól kérdeznék, akik ismertek vagy, volt élményük annó ri**nc típusú lányokkal, pl suliban v egyetemről. Akikről köztudott volt, hogy könnyű prédák, sokan rakosgatják, stb.
Végül így 5, 10, 20, x év után tudtok valamit róluk, hogy beálltak a "rendes háziasszony/családanya" szerepbe? Vagy azóta is ezt űzik?
Nektek milyen ilyen élményeket volt? Irjatok kort is légyszí.
Volt. Kicsit elborult egy elme volt, de ezért szerettem.
Megvàltozott azóta, és nagyon rendes nő lett belőle.
26
Többet is ismerek. Az egyik csaj már 12 évesen a felsős fiúk farkát szopkodta.
Amúgy ja...mind kb csaladanyak. 2 a rosszlanyokon is fent van.
Fullos szőke csaj, mármint a feje kissé furcsa és kicsik a mellei, de sportos és a fenekére nagyon rágyúrt. Amiatt figyeltem fel rá egyetemen. Végül pont ezért nem lett semmi, mert kiderült, hogy bejövök neki, de nem hittem el, egyszer leszólítottam egy buliban (bátorság volt részemről), utána sok msn-ezés, néha egyetemen duma, amúgy ezen kívül semmi. Egy szaktársamnak említettem, ilyet mond, hogy látta egy buliban nagyon sok pasival smárolni. Akár pletykának is hihettem volna, de msn-re majdnem pont ezt írta ki, hogy ne ítélje el őt senki a tetteiért, csak az igazit keresi vagy valami ilyesmi. És tényleg ez történt, mert mire rászántam magam, hogy mégis rányomulok, pont összejött valakivel, 4 évre rá házasság, +1 év gyerek, +2 év még egy gyerek, szóval azóta 2 gyerekes feleség, képek alapján boldog kapcsolatban, a férj biztos nem fogja megcsalni, mert olyan fullos azóta is, a nő meg gondolom el van a gyerekekkel. Nem tudom, hány férfivel volt a férje előtt, hány bulis csókolózásból lett szex, ha sokból, akkor lúzer vagyok, hogy velem pont nem, de amúgy is lúzer vagyok, hogy nem mertem nyitni felé, az egyéb kifogásaimat hagyjuk, idióta voltam.
Szóval van ilyen, hogy valaki megjavul, csak ahhoz tényleg a tökéletessel kell találkoznia. Nem tudom, hogy én is az lettem volna-e neki, nekem is szült volna-e kettőt, előfordulhat, hogy valakinek több is lehet tökéletes, csak akkor mondjuk 20 pasival vagy, abból 3 tökéletes, vagy 70 pasiból 12 tökéletes, nem mindegy.
Igen, volt naná hogy bepróbálkoztam náluk hogy beálljak a sorba 😂 Igaz a középsuliban még balf.sz voltam hozzá hogy fel tudjam őket szedni, de egyetemen már volt akit sikerült. Akivel találkoztam az azóta példás családanya lett, teljesen lenyugodott. Fiatal korukban tomboltak, kipróbáltak ezt-azt, falták a pasikat, de amikor a zsák megtalálta a foltját, úgymond emberére talált akkor lenyugodtak.
S persze biztos van aki elindul a lejtőn és nem áll meg. Olyan is akinek szinte életmódjává válik a változatosság és egyfajta swinger-életmódban van a párjával. Nem ez viszont a gyakoribb.
Nem egyetem, nem középiskola, de tessék itt van egy szaftos történet. Extrém perverz, nyitott nő akinek a gangbang csak bemelegítés. Olyan vágyai voltak ami már nekem is sok volt időnként (úgyis megkérdezed privin: dugassam meg hajléktalannal, állítsam ki az út szélére k.rvának, nyomjak csirkecombot a s.ggébe, tegyek egy marék lisztkukacot a puncijába stb. - ne kérdezz többet privin mert nem írok).
Mára egy csendes, nyugis családanya. S nem, nem egy "jófiú" orozta el előlem, hanem egy nálam is tökösebb, határozottabb, igazi nagydumás, nagy csajozógép pasi. Megéltek a pasijával is sok mindent (nem haragban váltunk el, még az aktív időszakában megbeszéltük hogy én az egyik, ő a másik klubba megy a pasijával hogy ne fussunk össze), s biz' gyereket vállaltak. A baba megszületése után 100%-ra lenyugodott, teljesen megváltozott és a pasija is. Aki nem ismerte a régi énjét az soha meg nem mondaná, hogy miket élt meg korábban, mikre vágyott. S Ő sem "jófiút" választott, hanem emberére akadt akinek úgy érezte gyereket akar szülni.
#7 nem helytálló a felvetésed. Aki lenyugszik azért teszi mert a megfelelő emberre akadt, aki tudja őket "kezelni", s a pasi túltesz az összes előző fickóján. Nagyon sokszor kalandnak indul és utána maradnak együtt.
Aki tudatosan "na most már igenis egy csendes papucs jófiú kell nekem" típust választ ott tudod mi történik az esetek 99%-ában? Az, hogy tudatosan NEM tudsz szerelmes lenni, egy kipipálandó fix elemnek tekintik, de nem vágynak rá, nem vonzódnak hozzá, nincs meg a tűz, a vágy, a szenvedély. Úgyhogy egy idő múlva vagy elválnak (akár van gyerek, akár nincs) vagy elkezdenek félrekúrni.
Ezt úgy érted, hogy tegyük fel egy csaj világ életében a tipikus tahó, nagydumás, uraló...tipikus tuskó férfiakhoz vonzódott, aztán valahogy összejön ennek a szöges ellentétével és rájön, hogy neki igazából a visszafogotabb, szolidabb srácok jönnek be, így megarad annál az egynél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!