Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok egy visszahuzodo pasi milyen az agyban?
Csak kivancsi vagyok a tapasztalatokra..
Eddig mindig a tipikus rossz fiukat fogtam ki
De most egy ideje ismerkedek egy ilyen jofiu tipusu pasival, aki kedves aranyos udvarias, visszahuzodo tipus
De sose volt dolgom ilyen pasikkal es tok fura erzes
Es felmerult bennem ez a kerdes
Pasiktol nem kerek se kommentet se uzenetet koszi
Én nem hinném, hogy az itteni negatív válaszokkal "felvértezve" eleve előitéletelsen kellene hozzáállnod az első eggyüttléthet. Akár igazuk van akár nincs. Tudod az emberi elme nagyon ravasz, akkor is befolyásol, ha tudatosan el akarnád folytani.
Schrödinger macskája. Vagy jó lesz, vagy nem, de ezt akkor tudod meg. De nyisd ki és ne kukucskálj be, mert nem biztos hogy tényleg azt látod ami tényleg vár. A szex ezer dologtól jó vagy rosz. És főleg ahány ember, annyi féle érzés, vágy. SZÓVAL ha fontos a kapcsolat akkor NE nézd meg addig ezt a posztot és a válaszokat!
Nem feltetlen befolyasolnak az itteni kommentek, csak a kivancsisag hajt
En pl kedvelem ha egy pasi iranyit az agyban
Nem egy olyan pasirol van szo aki otthon ul es bezarkozik
Jofiu tipusba tartozik, de humoros kedves
Nem olyan visszahuzodo mint egy bezarkozott ember, de nem is az a rosszfiu tipus aki nagyon hajt a nokre,
Tehat kozvetlen jofej, de kevesbe beszedes (legalabbis hozzam kepest)
Kicsit szerintem megijedt tolem, de nem tudom
Igen ezert is voltam kivancsi mert hallottam ilyet is meg olyat is,
Csak kivancsi voltam mik lesznek a valaszok de pont ezeket hallottam hogy vagy az a fajta aki semmit nem csinal, vagy az aki megvadul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!