Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nagyon visszahúzódú a lányokkal szemben, akkor kicsi a pénisze?
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 16:29
1/9 anonim válasza:
Nincs a kettő között összefüggés.
2/9 anonim válasza:
Egyik haverom is ilyen. Hozzá nem merne érni egy lányhoz. Van vagy 20 centis farka.
3/9 anonim válasza:
Nem, én is ilyen vagyok, de nem hinném hogy kicsinek számítanék.
4/9 anonim válasza:
Nem
Lányok amúgy sem arra buknak, hanem ami látszik, ismerkedésnél nem számít a méret.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem függ össze. Erre és a fordítottjára is van példa. Magabiztos, humoros, nagy dumás a csajokkal, pedig nincs nagy farka.
8/9 anonim válasza:
És amúgy meg még sokan azok is kicsinek érzik a péniszüket akik átlagosak vagy átlagosnál nagyobbak. Ez egy csomó pasiba bele van kódolva, hogy szorongjon, hogy mivan ha túl kicsi.
9/9 anonim válasza:
Biztosíthatlak, hogy nem.
Nekem nincs mit szégyellnem, se a testemen, se az eszemen és máson se, de mégis visszahúzódó és gátlásos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!