Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Boldogabb úgy az élet ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogabb úgy az élet ha az embernek van barátnője, meg szexuális élete?

Figyelt kérdés

Én már elmúltam 20 éves és még semmi nem volt. Kicsit idegesít, hogy nem tudom milyen érzés. Boldogabb az ember barátnővel?

Neked hány évesen lett először?

2022. jan. 4. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Hogyne lenne boldogabb???
2022. jan. 4. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem leszel boldogabb, csak megváltoznak a problémáid. Teszem azt eddig a szex hiánya, az ölelések hiánya, a beszélgetés hiánya volt a gond.

Ha lesz csajod, akkor a folyamatos elszámoltatás az időddel, a kevesebb pénz, a rendrakási kényszer, a csajod féltékenysége, a te féltékenységed stb.

A VILÁGON SENKI SE TEHET BOLDOGGÁ. Neked kell boldoggá tenni magad és ebbe a boodogságba behívni mást is. Vagy a boldogtalanságidat, a frusztrációidat osztod meg. De nem tud senki kihozni belőled olyat ami nincs benned.

2022. jan. 4. 21:00
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Hát....boldogabb persze, ha olyan lánnyal vagy aki a szexben egy kis ribi, a kapcsolatban egy igazi szerető és odaadó nő, anyagilag is megállja a helyét, nem egy kis pénzéhes ribi.

Ha ezek valamelyike nincs meg a lányba legelabb 15%-ig...boldog nem leszel, max veszel a nyakadba egy plusz terhet, egy gyűgöt, max lesz egy pina amibe bedughatod...márha bedughatod.

Inkább prostizz pár évig, utána menj bele kapcsolatokba.

2022. jan. 4. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is olyasmit szerettem volna írni mint a #2. Nagyon jól leírta a dolgot.
2022. jan. 4. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Szerintem sokkal jobb.
2022. jan. 4. 21:07
 6/10 anonim válasza:
100%
Nekem volt barátnőm de kifejezetten nem voltam boldogabb mint mikor egyedül voltam, inkább nem unatkoztam, volt kivel beszélni, talizni, csinálni dolgokat de olyan hú most végre van egy nő az életemben és milyen király vagyok már nem néznek melegnek ilyen nem volt... Nem egy másik embertől kell várni a boldogságot, azt magadban kéne kialakítani. Most nyitott vagyok és ha újra úgy adódik, hogy lesz olyan lány akivel újra belemegyek akkor ezúttal talán máshogy lesz.
2022. jan. 4. 21:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Addig jó még ujj a kapcsolat és tényleg egy nagyon jó csajod van, bár lehet jó akkor is ha közepes, de jár vele csomó baj is, nem leszel független és csomó vita. Cserébe viszont dughatsz.
2022. jan. 4. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Most boldognak érzed magad? Szerintem nem... szóval te is tudod rá a választ. Úgyhogy tessék inkább dolgozni az ügyön, csajozni, udvarolni, próbálkozni minél több csajnál. Ha 100 elutasít akkor a 101.-nél is.
2022. jan. 4. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ember általában pont ezért van kapcsolatban. Boldog a másikkal, és kielégítő a szex.
2022. jan. 4. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:

azt mondanám igen, de csak ha igazán jó a párod. Ezt talán rosszul fogalmaztam... Sok olyan ismerősöm van, akik olyan párkapcsolatban vannak, amik nem igazán működnek, de nem akarnak egyedül maradni, szinglik lenni. Ők alig várják, hogy néhány napra egyedül maradjanak és sokszor csak "megtűrik" a másikat.

De ha igazi kapcsolat, szerelem és minden, akkor sokkal jobb az élet

2022. jan. 5. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!