Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép csaj mit szólna akkor ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép csaj mit szólna akkor ha a megismert fiúnak teljesen szőrös lenne a farkánál?

Figyelt kérdés
Egy szép lány akinek teljesen szőrtelen a teste és formás teste van az mit szólna egy teljesen szőrös farokhoz?
2022. jan. 4. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem kiábrándító ha ápolatlanul dzsumbuj az egész, legalább arra vegye a fáradtságot hogy rövidebbrr vágja.
2022. jan. 4. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Fognám a borotvát és lecsupaszítanám. Persze csak ha beleegyezik. Addig se szopi, se dugi, míg nem csupasz.
2022. jan. 4. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Semmit nem szólnék, leszedné magától is, hidd el! L. 😀
2022. jan. 4. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Bizti h ha először látnám így elmenne a kedvem a szextől.
2022. jan. 4. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Érdekes nekem a valóságban egyetlen partneremet sem zavarta a szőrös fenekem.... Se fiatalt, se középkorúakat...

30f

2022. jan. 4. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Hát ezzel úgy vagyok mint az #5-ös, egyik partneremet sem zavarta, pedig lekopogom voltak köztük igen jó nők is. Ettől ha neked ez a legnagyobb parád akkor trimmeld le - bár önmagában ettől semmivel sem lesz több csajod.
2022. jan. 4. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Én pasiként mindig leszedtem, mivel ápolatlanságot tükröz szerintem baromira, főleg ha első alkalom... ha már együtt vagytok akkor nem gáz, de én ott is borostásra hagyom max, és akkor szedem le amikor már nem "húz" és vágom szét magamat.

Lányoknál sem zavar engem a borosta néha még tetszik is, de volt olyan csaj fesztiválon akinek full szőrös volt, majd a lehetőséggel nem élve kifáradtam a sátorból és mentem Tankcsapdára.

Szóval első alkalomnál jobb, ha nem vagy Tarzan vagy Maugli.

2022. jan. 4. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát abból nem lenne szex, ennyi. Egyrészt esztétikailag is lelombozó (legalábbis nekem, bár az ismeretségi körömben nincs olyan csaj, akinek a szőrös tetszene...), másrészt elfelejthetné a szexet, orálisan tuti, az biztos.

Szerencsére én még sosem találkoztam ilyennel.

2022. jan. 5. 08:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az itt válaszoló nők vélhetőleg úgy képzelik el a férfi fanszőrt, hogy nyugalmi állapotban szinte teljesen elbújik benne a hímtag, hosszabb a szőr mint a farok.

[link]

Igen, van ilyen is, minthogy vannak szőrös hátú férfiak is.

De van, akinek meg csak felül van némi szőr, és akkor sem hosszú, ha nincs vágva:

[link]

Szóval erre valójában a válasz sokkal inkább helyzetfüggő szerintem, mint egy általánosan kijelenthető megállapítás.

2022. jan. 5. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!