Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy csaj a lépcsőhézban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Van egy csaj a lépcsőhézban akit szívesen megismerném jobban, hogyan tudnám elérni hogy behívjon magához?

Figyelt kérdés
Mikor találkozok vele olyan elég kedves, de nem tudom hogy hogyan csináljam, valami ötlet vagy hasonsó helyzetben volt már valaki?
2017. nov. 27. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, voltam.

Kicsit megálltam beszélgetni, aztán mikor láttam, hogy megvan a szimpátia elhívtam egy találkozóra egy KV-ra. Néhány randi után meg magamhoz.

Nekem épp minden jól jött ki, de nem ez a gyakori. Sőt!

35f

2017. nov. 27. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bekopogsz hozzá és azt mondod meg kell nézned a fogyasztókat, mert a te munkád már csak ilyen. Erre behív magához. Mivel csak ez volt a célod, hogy behívjon így már odabenn is vagy.
2017. nov. 27. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, csak ő a barátjával él együtt. De a csaj nagyon rám van kattanva, látszik rajta. A barátja utál is mint a sz.rt. Nagyon bejönne a dolog, nem egy nagyon nagy szépség, de régóta izzik a levegő szóval hasonlóan vagyok. Bár sajnálnám a barátját. Majd írd meg hogy mi lett. Elég neccesen hangzik, egy helyen laktok, ez később gáz lehet. Azért szurkolok! :D
2017. nov. 27. 22:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Sok sikert neked is😀 mindenképp aztán remelém összejön mindkettőnknek

2017. nov. 28. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:

3# as, te nem vagy komplett. Nem tetszik a csaj, nem az eseted,de meghúznád mert látod rajta hogy bejössz neki? Na ásd el magad.

Kérdező.

Már bocsi,de most helyetted kell 'udvarolni'? Vagy mi a szösz?

Írnak majd itt talán hasznos tippeket,esetleg beválik,utána mi lesz a következő kérdés? Hogy vidd ágyba?

2017. nov. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!