Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas / élettársatokkal együtt élő férfiak! Hogy lehet/hogy szoktátok kimagyarázni/eltitkolni az asszony elől az örömlányra költött pénzt?
Közös számlánk van. Már többször volt ilyen jellegű kiadásom, de most tette szóvá először a hiányzó pénzt. Ti hogy intézitek ezt, vagy hogy a legokosabb?
45/F
Vállalkozó vagyok, külön kasszán élünk.
kettő szeretőm van, egy külön lakást tartok fenn, ahol találkozni szoktam velük munkaidőben hogy ne tűnjön fel.
Mond meg neki az igazat. Legalább lesz döntési lehetősége mit kezd azzal, hogy ilyen fertőt viszel haza.
Inkább egy rendszeres szerető mint egy prosti...
Olyan nővel kell ősszeállni amelyik mellé nem kell másik
F43
Ez nagyon nehéz így, hogy közös kasszátok van.
Sajnos mi is közös kasszán élünk, én csak most szeretnék menni először, nekem az a szerencsém, hogy mindig beesik egy kis mellékes amiről nem tud, így mindig van 30-40-60 ezer forintom eltéve.
De gondolom te kötött munkába vagy, így nehéz...lehet elkellene add a megunt dolgaid esetleg a tudta nélkül és mindig forgatni valamibe valahogy.
Vagy egyszerre egy nagyobb összeget kellene kivegyél...hengerfejes lett a motor vagy valami...és beadni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!