Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat a gondolat hogy megcsal az asszony. de csak úgy ha a hátam mögött csinálja. még nem történt meg de , jó lenne. ez fétis, perverzió?
#3-nak: "...és tetszene is neki ha egy nagy kemény dákó elégítené ki."
Ebből az következik, hogy a kérdés feltevőjének egy nyanvadt, semmire se jó gilisztája van, ami kb annyit ér mint egy leszáradt faág... :-)
Nőként kérdezem, ha ezek a dolgok nem történtek meg vele akkor honnan tudod hogy érdeklik? Én is van hogy fantáziálok arról hogy több férfi kényeztet, de ez nem jelenti azt hogy élni is mernék a lehetőséggel ha adódna.
"még eddig nem történt meg sajnos"
"és főleg a több férfi egy nő felállás. na azt szereti nagyon."
Túl sok az ellentmondás a válaszaidban.
#8-nak: "Én is van hogy fantáziálok arról hogy több férfi kényeztet, de ez nem jelenti azt hogy élni is mernék a lehetőséggel ha adódna."
A te mondataid is nagyon feltételes módban vannak elhelyezve, mintha az derülne ki belőlle, "hogyha lehetőséged adódna, akkor meg is tennéd"... :-) De hát ki tudja? Kb az ilyen nőket használta ki az a farncia csávó is (most nem jut az eszembe a neve), aki interjúkat készített modelnek-készülő nőkkel, majd jól se*g.gberakta őket.
Mondván egyszer élsz, és a virág is elvirágzik egyszer... :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!