Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy fiú annyira szerencsés hogy 15 évesen már van kivel szexelnie?
10
jólvan okoska
akkor én is kezdem a kioktatást, hogy a matek nem nehéz, el lehet végezni egy mérnöki vagy infós szakot a BME-n és akkor lesz jó kereset
és nem kell sírni gány a fizetés, hanem tenni kell érte.
persze nekem könnyü, mert én magas iq-val születtem
12
gimisek szokták igy oltani egymást de már ott sem annyira magas ez a szint...
tényleg csak ennyi telik tőled? jobbat nem tudsz?
Semmi baj kis utolsó sz@rf@s*ú khm... jaaaj, a nátha. :(
Olvasd el a kérdést és utána menj csajozni. Elég rossz lehet neked.
oke, tehat nem tudsz jobb oltast
ezert rosszabbat dobsz be
van hova fejlodni
#11 köszönöm a kioktatást, de nem volt rá szükségem. Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy a magas fizetés se fog az ölembe hullani. De az életben számtalan lehetőség van, hogy valaki sikeressé váljon. A BME csak egy példa, de attól, hogy elvégezted, még nem biztos, hogy sikeres is leszel az adott területen. Pont, ahogy a csajozásnál se lehet csak az adottságokra hagyatkozni.
A lényeg, hogy az adottságok hosszútávon semmit sem érnek, ha nincs meg a kellő alázat. Lényegtelen, hogy épp csajozásról, vagy munkáról beszélünk, mert mindkét területen elengedhetetlen az önfejlesztés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!