Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet egy fiú annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy fiú annyira szerencsés hogy 15 évesen már van kivel szexelnie?

Figyelt kérdés
Nekem nem akar összejönni jóval idősebbnek sem. Olyan lánnyal szeretném elveszteni aki szeret is, meg akivel nem kapkodjuk el az egészet, de 20 felett lehetetlen ilyen lányt taláni. Mindenki egyből szexelni akar mert az a divat, sajnos.
2022. jan. 2. 12:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10

jólvan okoska

akkor én is kezdem a kioktatást, hogy a matek nem nehéz, el lehet végezni egy mérnöki vagy infós szakot a BME-n és akkor lesz jó kereset

és nem kell sírni gány a fizetés, hanem tenni kell érte.

persze nekem könnyü, mert én magas iq-val születtem

2022. jan. 2. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Drága utolsó!

Te kis szűz. XD

2022. jan. 2. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:

12

gimisek szokták igy oltani egymást de már ott sem annyira magas ez a szint...

tényleg csak ennyi telik tőled? jobbat nem tudsz?

2022. jan. 2. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Semmi baj kis utolsó sz@rf@s*ú khm... jaaaj, a nátha. :(

Olvasd el a kérdést és utána menj csajozni. Elég rossz lehet neked.

2022. jan. 2. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:

oke, tehat nem tudsz jobb oltast

ezert rosszabbat dobsz be

van hova fejlodni

2022. jan. 2. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Én ismertem olyat, aki 15 évesen 27 éves csajjal szexelt, haverom, de nem tudtam eltanulni tőle.
2022. jan. 3. 05:55
 17/17 anonim ***** válasza:

#11 köszönöm a kioktatást, de nem volt rá szükségem. Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy a magas fizetés se fog az ölembe hullani. De az életben számtalan lehetőség van, hogy valaki sikeressé váljon. A BME csak egy példa, de attól, hogy elvégezted, még nem biztos, hogy sikeres is leszel az adott területen. Pont, ahogy a csajozásnál se lehet csak az adottságokra hagyatkozni.

A lényeg, hogy az adottságok hosszútávon semmit sem érnek, ha nincs meg a kellő alázat. Lényegtelen, hogy épp csajozásról, vagy munkáról beszélünk, mert mindkét területen elengedhetetlen az önfejlesztés.

2022. jan. 3. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!