Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy fiú annyira szerencsés hogy 15 évesen már van kivel szexelnie?
génlottó
nem kell meglepődni azon hogy ezek a férfias, izmos fiúk kellenek a lányoknak már 14-15 évesen is.
sajnos ez mindig is igy volt és igy is fog maradni
PFFFFFFFFFFF
nem. nem tesz érte semmit. kinőnek mint a gombák
hasonlóképpen ahogy a fiatal lányok sem tesznek semmit a bomba testért. Igaz, hogy viszonylag hamar el is múlik az az állapot nekik
Gondolom tesz érte, hogy össze jöjjön nem csak otthon siránkozik!!!
Nem éppen a tizen éves koromban járok, mikor annyi voltam még mobiltelefon, net, világháló, semmi ilyen dolog nem volt, sokkal nehezebben lehetett ismerkedni, kellett egyfajta vagányság, hogy meg ismerj egy lányt, de még is a nagy átlagnak volt barátnője olykor több is egyszerre!
Ha ismerkedni akartunk vettük a bátorságot oda mentünk hozzájuk, és elkezdtünk nekik udvarolni, csapni a szelet!
Nem voltak társkereső oldalak nem lehetett irkálgatni akár mit is, kamu képeket mutogatni, aztán soha el nem menni a randira!
Ma ha ezzel a rutinnal és lehetőségekkel újra tizen éves lehetnék, szerintem ilyen téren nekem ez a földi paradicsom lenne!!!😉
2003-ban kezdtem a gimnáziumot
nem voltam gólyatáborban, de voltak fiúk akik 3 nap alatt 2 lánnyal is szexeltek.
14 évesekről beszélünk.
emlékszem 15 évesen osztálykirándulások hegyi faluban voltak és ahogy leszálltunk a buszról a menőgyerekek már el is szöktek piával délután 1-kor a legközelebbi panzióba és ott állítólag szobára mentek, bár ez ennek a résznek van egy kis kamu szaga.
Mondjuk azt meg tudom erősíteni, mert szemtanúja voltam, hogy 16 évesen rányitottam egy ilyen osztálykiránduláson az egyik osztálytársamra aki két másik (jóképű menő, akik már 14 évesen is szexeltek) fiút szopott az egyik szobában. Persze azt nem mondták hogy szálljak be.... (én voltam a gyenge strébergyerek)
Meg ugye a menő fiúk mindig megbeszélték a hétvégi diszkós élményeiket 15-16 évesen, hogy a lányok tánc közben elkezdték fogdosni nekik a réput, meg hogy kirángatták őket hogy dugjanak a diszkó melletti nádas részre meg hasonlók.
Ezeknek az embereknek 25 évesen már van családja, gyerekük, stb.
Én meg 30-32 évesen tartottam ott, hogy netről össze tudok szedni nőket szexre, és párhuzamosan több nő is szexel velem.
Persze ki tudja mi lett volna ha időben kigyúrom magam és fogszabályzás. (amik még a mai napig nem történtek meg)
Úgy lehet, hogy aki mer az nyer...
Azok a "szerencsés" fiatalmeberkék tisztában vannak az előnyös adottságaikkal, lehetőségeikkel, kiváltságaikkal és nem félnek kiaknázni azokat.
Én is emlékszem, hogy a gimiben azoknak a srácoknak volt először barátnője, akik elkezdtek gyúrni, megszerezték a jogsit, mentek bulikázni.
Persze bizonyára nekik sem volt egyszerű eljutni a lepedőparty-ig, sőt tuti, hogy sok csaj vissza is utasította őket, de a srácok valószínűleg elég kitartók voltak, hogy sikerüljön eljutni a "célig".
Utólag meg csak ők tudják, hogy hányszor estek pofára, mert senki nem kéri rajtuk számon, hogy hányadikra sikerült befűzni a csajokat.
A csajozás kicsit olyan, mint egy vizsga. Csak akkor kérik számon, ha nem sikerül... :,D
8
KAMU az egész.....a jóképü fiukra TAPADNAK a lányok
nekik különösképpen nem kell megerőltetni magukat, ha egyáltalán
rengeteg jóképü fiu van, aki depressziós, szerencsétlen, szorongó, és ez kivülről is látszik rajta, de mivel JÓL néznek ki, ezért tapadnak rájuk a nők.
én is ismerek olyan fiukat akik totál szét voltak esve, de mivel jól néztek ki ezért kb minden héten más lányt dugtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!