Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen Tinderes/Badoos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen Tinderes/Badoos élménye van?

Figyelt kérdés
Hányadik talin volt sex? Miket csináltatok? Előre meg volt már beszélve mi lesz?

2022. jan. 2. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Rengeteg. Badoon csúnyák vannak, de tinderen topposak. Rengeteg nővel voltam már onnan, báttya egyből rákérez merre hány méter, mit akarnak, és amelyik kefélni akar csak azzal már első, max második talin. Amelyik csak kapcsolatot annak volt már hgy beadtam a jófiút

24f

Testépítő bajnok

2022. jan. 2. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt csaj akit itt ismertem meg, sexkapcsolat lett belőle.

Az első talàlkozàskor csak pettingeltünk, màsodik találkozàson dugtam meg rendesen.

26F

2022. jan. 2. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Több lánnyal is találkoztam(nagyon sokkal beszélgettem). Ebből 2vel feküdtem le. Az egyikkel első talin, ő hozta fel hogy amúgy lehetnénk az én lakásomban(én is meglepődtem). A másikkal második randin és utána 4 hónapig együtt voltunk

22F

2022. jan. 2. 11:33
 4/9 anonim válasza:
100%
Csak a szokasos. Matchelünk, ráírok, le se xar.
2022. jan. 5. 19:22
 5/9 anonim válasza:

Első párkapcsolatam találtam ott. 2. talin lett bemutatva, 3. talin volt sex. 3 hónapig voltunk együtt. Meg volt beszélve minden.

Azóta újra tinderen nyomom, de hát el is felejtettem, hogy ilyen picsa nehéz, és időigényes a dolog

2022. jan. 5. 22:08
 6/9 anonim válasza:

Megmondom őszintén, vannak matchjeim, csak éppen olyan lányokkal, akikhez egy bottal sem érnék hozzá. Persze jogosan merül fel a kérdés bennetek, hogy akkor minek szívelem be őket... hát nem is tudom.

Nem egy olyan lány volt, akivel beszélgettem és tali is meg volt beszélve, de aztán szembesültem vele, hogy nekem nem kell egy igénytelen műkörmös, picsa...

2022. jan. 10. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmilyen! Egyoldalú a kommunikáció és válaszra sem méltatják az embert hiába kezdeményezett, meg fizetős mindkettő undorító ami ezeken megy! Nem is értem a sok sikersztorit ami ezeken született, tuti nem a 2020 utáni években születtek!
2022. jan. 16. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én sztorim 2020 őszén volt

2022. jan. 16. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Kár hogy csak 4 hónap volt talán manapság ilyenek még lehetnek de ezek is ritkák de hogy leélsz vele 40 évet olyan már nincs vagy tényleg szerencse
2022. jan. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!