Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen Tinderes/Badoos élménye van?
Rengeteg. Badoon csúnyák vannak, de tinderen topposak. Rengeteg nővel voltam már onnan, báttya egyből rákérez merre hány méter, mit akarnak, és amelyik kefélni akar csak azzal már első, max második talin. Amelyik csak kapcsolatot annak volt már hgy beadtam a jófiút
24f
Testépítő bajnok
Volt csaj akit itt ismertem meg, sexkapcsolat lett belőle.
Az első talàlkozàskor csak pettingeltünk, màsodik találkozàson dugtam meg rendesen.
26F
Több lánnyal is találkoztam(nagyon sokkal beszélgettem). Ebből 2vel feküdtem le. Az egyikkel első talin, ő hozta fel hogy amúgy lehetnénk az én lakásomban(én is meglepődtem). A másikkal második randin és utána 4 hónapig együtt voltunk
22F
Első párkapcsolatam találtam ott. 2. talin lett bemutatva, 3. talin volt sex. 3 hónapig voltunk együtt. Meg volt beszélve minden.
Azóta újra tinderen nyomom, de hát el is felejtettem, hogy ilyen picsa nehéz, és időigényes a dolog
Megmondom őszintén, vannak matchjeim, csak éppen olyan lányokkal, akikhez egy bottal sem érnék hozzá. Persze jogosan merül fel a kérdés bennetek, hogy akkor minek szívelem be őket... hát nem is tudom.
Nem egy olyan lány volt, akivel beszélgettem és tali is meg volt beszélve, de aztán szembesültem vele, hogy nekem nem kell egy igénytelen műkörmös, picsa...
Az én sztorim 2020 őszén volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!