Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már szűz pasival, vagy pasikkal?
Ha igen, hogy vettétek el a szüzességét, milyen körülmények között? Ti irányítottatok elsőre? Hogy bírták a szexet, mennyi ideig és hány kör volt?
Hány évesek voltatok és mennyi a pasi? Hányadik partneretek volt, akivel szexeltetek is?
Ha 30-40 éves az adott férfi?
A prostikon kívül más nőnél nincs esélye ezen a fóldön.
6
És ki beszélt itt a 40 éves incelekről?
Komolyan mondom, hogy ilyenkor kéne valaki mögétek, aki fejbe baxna valami nagy serpenyővel. Hátha akkor egy pillanatra kilátnátok a saját torz, szűk vilagotokon, és rájönnétek, hogy nem is a kérdésre akartok válaszolni, hanem a saját nyomorotok projektálni ki.
Én 2 szűz sráccal voltam eddig. Az egyik a barátom volt, fél évig voltunk együtt és én vettem el neki, a masikkal egyszeri alkalom volt.
Akivel együtt voltam ott 17 évesek voltunk mindketten, amikor egy alkalom volt ott én 17 a srác meg 16
Szerintem izgi amugy hogy te vezetes be az ilyenekbe, nem voltak ugyesek elsőre, de az izgalom kárpótolt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!