Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha szűz sráccal szexeltetek, hány kör volt (értelemszerűen az első szexnél), hányszor élvezett el a pasi és hányszor ti?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok, mennyi a pasi és hányadik partneretek volt?
Ha több szűz is volt, akkor, ha lehet, adjatok választ mindegyik esetében.
2021. máj. 30. 23:14
1/8 anonim válasza:
A párommal 17 évesek voltunk és egy volt.
2/8 anonim válasza:
Egy kör
1x
Egyszer sem.
20 évesek voltunk, nekem 2.partner volt
3/8 anonim válasza:
A pasi 22 eves volt, en 21, nekem o hatodik partner volt, fel sem allt neki normalisan elsore aztan amikor sikerult nem tudott elmenni. Ez volt par honapja, kapcsolatban vágyunk, azota is csak kutyaban tud elmenni sok ido utan
4/8 anonim válasza:
16 voltam, ő 18, 2 perc alatt szintén elélvezett, nem volt második menet. Másik srác: 2perc alatt elélvezett.
Egy menetet bírt. 20éves volt én 24.
6/8 anonim válasza:
A legtöbb pasi az első szexnél kb azonnal vagy pár perc alatt elsül. Néhánynak pedig fel sem áll vagy hamar lelankad. Egy szűzzel voltam együtt. Legjobb barátnőim még nyolccal (kitárgyaltuk jól a témát). Egyetlen egy volt közülük, aki 5 percig bírta. Az egyiknek fel sem állt, a másiknak lelankadt. Kb 10-20. alkalom volt az, amikor már az elmegy kategóriát súrolták ilyen téren.
7/8 anonim válasza:
De mitől nem áll fiatalon a f@szuk?
8/8 anonim válasza:
#7 stressz, teljesítményszorongás.
Ha még soha nem dugtál, akkor nagyon komoly szorongás fog el, hogy feláll-e rendesen, mit szól a csaj a méretedhez, hogy hogy nézel ki pucéran, hogy mit szeret a csaj és mit nem, hogy egyáltalán mit kellene csinálni, stb.
Szerintem az a csoda, hogyha rendesen feláll és be tudod dugni első alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!