Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a farkam kb. 8cm álva és még szűz vagyok. Nincs önbizalmam sem egy nőnél sem, félek hogy kinevet a méretem miatt. Öltözőben sem tusolok mert mindenkinek nagy van és dicsekszene. Csajok nektek mennyi az ideális? Hogy növeljem az önbizalmamat?
8 centis?
Figyelj ez jó!Felvehetsz női tangát is,mert elől nem nyomja ki a farkad!
Kevesebb szappant használsz ha mosod.
Nem akad bele semmibe.
Hirtelen ezek az előnyök jutottak eszembe.
Szerintem is jobb ha barátkozol a tangával:)
Ha valaki alkalmatlan férfinek, még lehet belőle jó csajszi
Kis bohóc is tud nagy cirkuszt csinálni.
Egyébként meg ha jól nyalsz és ujjazol, nem lesz baj az ágyban.
1-es 4-es elég gáz lehet az életetek, vagy nem cumiztattott titeket anyátok eleget..hogy ez okoz örömet hogy ennyire megaláztok másokat. Grat!
tény hogy kicsi, sztem vannak lányok akiket nem zavar, fontosabb az igaz szerelem, legyél kedves a nőkkel és előzékeny, nem lesz gond! :)
Ezt dobta a gép le kell nyelni a békát. Nekem 17 centis de 24 évesen prosztatamegnagyobbodást dobott a gép.. pedig nem is piálok szinte sose. az élet adja a legnagyobb pofont, fel kell állni. van aki 15 évesen rákos lesz... gondolj arra nehéz napokon hogy valakinek még rosszabb, de élni kell :)
Nem kell agódnod.8centi az pont jó!Kis helyen elfér!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!