Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, aki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki nagyon odavan a férfi nemi szervért? Alig várja hogy megfogja, szájába vegye, magában érezze ha erotika van. Odanéz a pasik ágyékára ruhában. Vagy mindenképp szájjal akarja kielégíteni.

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert ez nem egyértelműen olyan, mint forditva a pasiknál a nők felé. Kíváncsi vagyok van-e olyan lány aki imádja. Vagy csak a párodnál van, vagy ha szingli vagy bármelyik jó pasinál? Vagy csak szex közbe jut eszedbe?

Azért nem indítok szavazást, mert akkor nincsenek kommentek. Kort is írjatok köszi a kommenteket Lányok :)

#pénisz #orális szex #fétis #Férfi intim rész
2021. dec. 31. 07:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Párkapcsolatban én is így vagyok vele. Egy idegen férfinál nem foglalkoztat akkor sem ha jól néz ki.
2021. dec. 31. 07:41
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Én ilyen vagyok.

Utcán is lenézek a pasik farkához. Elképzelem milyen lehet vagy milyen lehet vele a szexÉs hogy használja az ágyban.

Nagyon szeretek szopni is. A visszajelzések alapján jól is csinálom

Naponta többször kell a szex. Reggel este ha van idő napközben is.

2021. dec. 31. 07:41
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Nálam nincs ilyen, pedig már évek óta nem szexeltem. Én csak az arcát nézem meg. Lent nem szoktam bámulni.
2021. dec. 31. 07:45
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Odavagyok a péniszért minden téren, de csak ha nagy. 27/N
2021. dec. 31. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Sziasztok!

Kedves kérdező! Igen, megnézem én is a férfiak ágyékát és a fenekét is. Főleg ha egy csinos, vonzó és szimpatikus férfié. Az a legjobb, mikor valami paszos, vagy az úgynevezett biciklis naci van rajta, és többet enged látni, sejtettni. Olyankor mindíg megmozdul a kisördög. ☺ Vajon mekkora lehet? Csupasz, szőrös, vagy netán valamilyen faszon? Vajon meddig bírhatja? Jól tudja használni? Mennyi ondó jöhet belőle? Finom lehet? Rendesen spriccel vagy csak kifolyik? Ez így ezekben a gondolatokban és soha megnem válaszot, kiderítetlen kérdésekben ki is merült!

Mivel férjnél vagyok! 🙂

Igen szeretem, imádom a férjem péniszét. Ha lehet, mindíg szájjal elégítem ki. Szeretek vele játszani, nyalogatni, puszilgatni. Nyelvel játszani a makkon, a makk alatt körbe és a fityma féken. Szeretem a számbavenni. Változatosan szopizni. Vákumosan megszívni, vagy csak éppen érinteni az ajkaimmal. Mivel metanultam mélytorkozni, szép lassan engedem tövig, ilyenkor jó érzés hallani, hogy mennyire élvezi, ez engem is felizgat. Olyankor mikor a számba van jó uralkodni a férfi felett. A számba van a legféltetteb szerve, én irányítok. Az történik, amit én akarok, ameddig és úgy ahogy akarom. Persze, van olyan is, hogy a kezét a fejemre húzom, tudttára adva, hogy tessék, most a tied az irányítás.Te határozod meg az ütemet, mélységet és hogy hogyan legyen "vége". Ilyenkor jóérzés az, hogy olyan boldog és használja ki a lehetösége, mint mikor a kisgyermek megkapja ajándékba a hőn áhított játékot karácsonykor. Én meg örülök, hogy megadhazom neki azt, amire annyira vágyik!

És igen megteszem neki napjába többször is akár, 'bárhol", bármikor, mert ő a szeretett férfi, akibe mindíg, egyre jobban szerelmes vagyok. Pedig nem vagyok már egy fiatal zsenge pipi!

Bocsi mindenkitől a hosszú írásért!🙂

Leszögezem, hogy nem kérek privát levelet! Kedves férfiaknak is szól, akik külömböző és egyértelmű ajánlatokat szoktak küldeni, hogy így megb.....lak, meg úgy megb.....lak, mert felesleges, ugyanis te engem nem tudsz megb...ni! Van férjem, aki minden nap megadja azt amit megérdemlek és jár nekem.

Egy 46 éves nő, feleség vagyok.

2021. dec. 31. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
A páromé érdekel, másé nem. Elég jó a mérete, és nagyon esztétikus is, pont tökéletes. Szájjal is szeretem kényeztetni, magamban érezni pláne. De nem a fsz körül forog minden gondolatom, férfiakat látok.
2021. dec. 31. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

"Csupasz, szőrös, vagy netán valamilyen faszon?"

Ez aranyos volt :D

2021. dec. 31. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha bejön a pasi, akkor persze foglalkoztat a szerszáma is. Ilyenkor megnézem ruhán keresztül, elképzelem, milyen lehet, esetleg miket csinálnék vele. De csak úgy egy farokra nem szoktam önmagában gondolni, meg farkakról készült képeket sem nézegetek a neten, ha a pasi nem látszik rajta egyáltalán.
2021. dec. 31. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten taszít, inkább csak szükséges rossz.
2023. márc. 13. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Szoktam stírölni a nadrágokat, és hogy melyik oldalra igazíthatta.

Volt szerencsém olyan farkakhoz, amiket imádtam, ha nem fájt volna az állkapcsom, egész nap szoptam volna. A visszajelzések alapján jól csinálom, és élvezik, én meg azt élvezem, ahogy érzem, hogy élvezik. Nem csak a péniszt szeretem, hanem a heréket is, a gáttájékot nyalogatni, simogatni, beszívni a golyót, megszopkodni kicsit, aztán visszatérni a brére.

Összességében igen, eléggé rajongok a f@szért :)

jún. 29. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!