Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják sokan azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan azt hogy elmegy feletted az idő ha nem csajozol?

Figyelt kérdés
Nekem nem megy az ismerkedés, semmi szerencsém benne. 8 éve szeretnék már barátnőt, nagyon gyorsan telik az idő sajnos. De amikor valaki azt mondja hogy elmegy a fejed felett az idő akkor mindig olyan rossz, hogy tényleg csak ez ad örömet az életben, amit én nem tudok összehozni? Sokan tényleg úgy viselkednek mintha ez lenne a legjobb dolog, mert egyik kapcsolatból mennek a másikba.
2021. dec. 30. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Azert mondják ezt mert a párkapcsolat fontos az életben, és ha nem a legjobb akkor is nagyon jó. Hiába próbálod magad vigasztalni, sok mindenből maradsz ki.
2021. dec. 30. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Egy idő után már vannak elvárások pl az ágyban de nem csak ott hanem általában. Ha huszon évesen szűzfiúként próbálsz csajozni nem fognak komolyan venni és egyre nehezebb lesz becsempészni a lompost.
2021. dec. 30. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Azért mondják ezt, mert amíg van rá lehetőséged valamire és szeretnéd azt, akkor érdemes kipróbálni és belevágni. Csajozástól függetlenül. Vannak olyan emberek, akiket csak a csajozás és párkapcsolat tesz boldoggá, anélkül úgy érzik semmik az életben. Másoknak meg az okoz örömöt, ha vesznek egy több millió forintos motort és elmennek az erdőbe motorozni és ugratnak vele. Mindenkinek más a kulcsa a boldogsághoz. Csak mindent időben ki kell próbálni amit szeretsz, mert később lehet nem lesz rá lehetőséged. Ennyi.
2021. dec. 30. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem semmiből sem maradsz ki csak túl van hájpolva. Menj el egy prostihoz és meglátod nem is olyan nagy dolog a szex.

F/29

2021. dec. 30. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Én a csajozás szót nem is szeretem, mert számomra úgy hangzik hogy egy nő, csak egy kis szórakozásra lenne alkalmas.
2021. dec. 30. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem az a lényeg hogy ki mit mondd, hanem hogy te mire vágysz. Ha csajra akkor tenni kell érte. De valamilyen közösségbe tudsz a legjobban ismerkedni az egyik legjobb hely a tánc iskola.
2021. dec. 30. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván más is tud örömet okozni, pl. egy hobbi. Viszont minden pozitív élmény másféle örömet okoz. Például a túrázás élménye, vagy a modellvasutazás nem ugyanúgy tesz boldoggá, mint egy barátnő.

Ha Te barátnőt szeretnél, márpedig azt írod, hogy nyolc éve szeretnél, akkor ismerkedj, kezdeményezz, és ne tedd túl magasra a lécet.

Kezdetben én kb. a "mindegy, hogy milyen, csak legyen valaki" elvet követtem. Persze ez nem a szexuális kihasználásról szólt, bár nyilván az ilyen irányú tapasztalatszerzés is szerepelt a célok közt.

Ismerd ki a női lélek titkait. Hidd el, teljesen máshogy gondolkodnak, reagálnak, mint a férfiak, és nem mondom sem azt, hogy jobbak, sem azt, hogy rosszabbak, csak mások.

Tanuld meg általuk, hogy hogyan fejezd ki az érzéseid, vagy hogy hogyan alkalmazkodj, hogy meddig engedd be a nőt az életedbe. Ismerd meg általuk a hibáid, amiket ne sértésnek fogj fel, hanem kritikának, amik segítségével jobbá válsz.

Tapasztald meg és tanuld meg kezelni azt is, hogy "na, ez a csaj se százas", vagy épp azt, hogy "hú, ez milyen vagány felfogású nő", hogy később ezek az élmények adjanak önbizalmat és kellő higgadtságot, vagányságot, férfiasságot, mikor megjelenik az, akire mindig is vágytál. Hogy akkor majd ne az legyen a legfőbb probléma, hogy hogyan kezdeményezz. Illetve hogy ha mondjuk a nagy ő kiborul valamin, ne ijedj meg, hogy "mi ez a hiszti?", vagy "most van vége a világnak".

Ha ezeket nem tapasztalod meg, hanem csak elmegy feletted az idő, akkor jó eséllyel ott fogsz majd állni harmincas, negyvenes fejjel életed szerelme előtt amikor bekövetkezik egy nem kívánt helyzet a kapcsolatotokban, és nem fogod tudni kezelni, és inkább kilépsz belőle, és azt fogod gondolni, hogy ez neked nem megy. Hiába nem akarod elveszíteni őt, nem fogod tudni megtartani. És akár még az is lehet, hogy ha nagyon akarod a nőt, akkor neked kell megtanítanod őt is mindarra, amit te tudsz már a kapcsolat életben tartásával kapcsolatban.

Ezért kell az időt kihasználni, és nem hagyni elmenni feletted.

2021. dec. 30. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!