Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nálam van az, hogy néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nálam van az, hogy néha szeretnék csak úgy leküldeni egy fiúcskát a lábaim közé, hogy ujjazzon, nyalogasson, amíg csak azt nem mondom, hogy elég?

Figyelt kérdés
Mindenféle érzelem és viszonzás nélkül. Csak hitvány módon használnám…
2021. dec. 29. 22:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hűha.. van színvonal!
2021. dec. 29. 23:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha domina vagy, még jobban érdekel. 7es voltam.
2021. dec. 29. 23:40
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
A legrosszabb kamu.
2021. dec. 30. 00:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Egészen komolyan nem tudom felfogni, hogy ebben mi a kamu? Tényleg azt hiszitek, hogy mi szentek vagyunk, és sosem gondolunk semmilyen perverzebb történésre? Buták vagytok!
2021. dec. 30. 00:44
 15/22 anonim ***** válasza:

1.: a kérdésednek az égvilágon semmi értelme,

2.: ebben a formában ezt nem kérdezi meg egy nő,

3.: a fogalmazásod nem olyan, mint egy nőé.

2021. dec. 30. 00:47
 16/22 A kérdező kommentje:

A kérdésemnek semmi értelme? Várjál! Akkor a napi ötven darab “mekkora farokméret ideális a nőknek” kérdésnek van értelme? Vagy a “hová élvezzen a pasi” szintén temérdek mennyiségű kérdésnek van értelme?

Ebben a formában ezt nem kérdezi meg egy nő? Miért is? Nekünk tilos kimondani, amire vágyunk?

A fogalmazásom nem olyan, mint egy nőé? Hogyan fogalmaz egy nő?

Képzeld el azt a szituációt, hogy adott egy nő, akinek valamiért, egészen pontosan a mensi előtti időszak miatt, egészen magas a nemi vágya, és adott egy teljesen noname oldal, ahol lehet kissé szabadabban fogalmazni, nem kell burkoltan célozgatni, mivel úgysem derül ki, ki vagyok én.

De te elkönyvelted magadban, hogy itt csakis langyi fiúkák írkálnak, és a nőknek nincsenek nemi vágyai. Hidd ezt! Nekem ugyan nem jelent problémát. Csak neked. Szar lehet így élni.

2021. dec. 30. 00:54
 17/22 anonim ***** válasza:
kuss legyen már, unalmas mind2 fél
2021. dec. 30. 00:56
 18/22 anonim ***** válasza:
16, hát persze.. tényleg nagyon szar xd
2021. dec. 30. 00:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nő.
2021. dec. 30. 00:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is nő. Viszont kicsit beteges ahogy ennyire felhúzza magát. Bár a kérdést elnézve....
2021. dec. 30. 01:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!