Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért okoz erős izgalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért okoz erős izgalmi állapotot, ha egy olyan személy akivel szeretjük egymást ki mondja, hogy mennyire fáj neki mikor párommal vagyok?

Figyelt kérdés
Pedig nem szeretném bántani őt. Nagyon szeretem, de nem tehetek róla fel izgat nagyon. N

ma 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Te most kajak csalod a pasidat?
ma 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, én nem értem a kérdést.
ma 10:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem érthető.
ma 10:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem miért izgat ez fel?
ma 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De miért vagy a "pároddal", ha ezt a másik személyt szereted?
ma 10:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdesem, hogy te minek titulálsz. Inkább, hogy miért izgaz ez fel? Volt már valaki hasonló képpen?
ma 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
A túlnőtt egód miatt.
ma 11:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos éppen ellenkezőleg. Egóm? Azt sem tudom hol találom. Gyakran volt fantáziám többes dologról. Talán erre gondoltam, hogy egy elfolytott vágy áll a háttérben.
ma 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Me' szerelmes vagy a szeretődbe és a "féltékenysége" azt jelzi hogy ő is az beléd.
ma 12:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert egy lyuk vagy akit 2en várnak le és azt hiszi magáról h nagy valaki közben a nők szégyene
ma 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!