Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha meg csaltátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha meg csaltátok a barátnőtöket/feleségeteket, van bűntudatotok? Illetve arra lennék még kiváncsi, hogy ilyenkor ugyanúgy szexeltetek a párotokkal, vagy hanyagoljátok?

Figyelt kérdés
jan. 15. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Aki ilyet tesz az egy lelketlen féreg

Utólag könnyebb bocsánatot kérni mint nem megtenni

jan. 15. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1x történt, tehát ez nem változtatott a szexen.

Akkor nem volt bűntudatom, mostmár inkább. Nem most történt a dolog.

jan. 15. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt, azóta sincs. Szex ugyan úgy volt mint előtte és azóta is.
jan. 15. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nincs bűntudatom, miért lenne? Ez kb testedzés csak ágyban. Ennyi.
jan. 15. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elején még mindenkinek van bűntudata, ami utána folyamatosan enyhül, majd elmúlik. Szex otthon - ha lenne és kielégítő lenne minden része akkor nem lépnél félre ugyebár... A megcsaláshoz mindig egy út vezet ami a kapcsolat érzelmi eltávolodásából táplálkozik.
jan. 15. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
En masik novel nem csaltam meg a felesegem. Egy ido utan nem akart szexet annyit, sot kb semennyit. Adodott alkalom es kivertuk haverrel egymas elott/egymasnak. Buntudatom nem volt, nem erzem, hogy megcsalas lett volna. Nyilvan le leszek teljesen pontozva.
jan. 15. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Első pár alkalomnál van bűntudat. Aztán hozzá lehet szokni.

Igazából az otthoni kevés és szar szex az eredménye, ettől még őt szeretem, az otthoni szex maradt ugyan olyan, de szeretőmmel, akinek én is az vagyok, sokkal több jobb.

Ennyi igazából

jan. 15. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!