Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik férfi barátom folyton keres de régóta ismerem. Jelnek vegyem?
Figyelt kérdés
2 éve ismerem, de csak elvétve kommunikáltunk, nagyjából havonta pár napot. Mostanában folyton keres, szinte naponta. Szexre nem céloz. Minek kéne ezt betudnom?2021. dec. 29. 19:25
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy 2 hónapja keres folyamatosan.
2021. dec. 29. 19:26
2/9 Noren1989 válasza:
Eheti hatoslottó szàmokat is mondjam meg mellé?
3/9 anonim válasza:
Lehet ismerni szeretne. Miért nem kérdezel rá egyből?
4/9 anonim válasza:
Engem az ötös lottó érdekelne #2es, a hatost elvitték...
5/9 anonim válasza:
Lassan átlép barátok lettünk kategóriába. :) Amúgymeg mi fárasztó lehet naponta kommonikálni vele úgy hogy nem céloz semmire, gondolom nem találkoztok, meg ilyenek, telefon meg messenger, na az mi energialeszívás már. Jelnek is lehetne venni de elég töketlen akkor.
7/9 anonim válasza:
Nekem jöhet mind a három! Én a rongyos 30 milliónak is tudok örülni! 😊
8/9 anonim válasza:
Nyilvánvalóan arra gondolsz, hogy akar valamit - hát ja benne van a pakliban, de te beszélsz vele, te tudod milyen a kommunikációtok mi meg nem vagyunk gondolatolvasók.
9/9 anonim válasza:
Lehet te vagy az egyetlen aki szóba áll vele. Vagy tényleg nagyon jókat beszélgettek érdekes dolgokról. Vagy megtudta, hogy komoly örökség elé nézel, és szeretne kölcsön kérni pár millát. Mi az igazság? Az összes tényezőt gondosan mérlegelve: 99%, hogy komolyak a szándékai, tehát komolyan meg akar kérni - mondjuk pár dologra a hálószobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!