Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem élvez el tőlem csak ha ő dug?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvez el tőlem csak ha ő dug?

Figyelt kérdés

Pár éve vagyok együtt életem első pasijával. Ritkán találkozunk az ő akaratából, ezért mindketten masztival oldjuk meg a heti 1 szex mellett fennmaradó alkalmakat. Nekem nagyon elegem van ebból mert többet igénylek de ő ilyen beállítottságú. Nem szeret nyalni, a g pontos orgazmusomra is én jöttem rá egyedül. Néztem már ezer videót szopásról, pózokról, de egyszerűen akármit csinálok, akármeddig izgatom előtte nem élvez el sem a számtól, sem a kezemtől, sem a puncimtól ha én mozgok, csak akkor amikor ő dug a saját tempójában. Ez siralmas. Próbáltam beszélni vele erről, azt mondta elég egyértelmű jelei vannak mikor hogy jó neki (egyébként soha nem nyög ha én csinálom neki, szóval semmi jele nincs, ha meg kérdezem hogy jó neki az a válasza hogy épp ahogy csinálom úgy jó. Nem lehet vele erről beszélni, és már unom hogy az ezredik technika és videó után sem spriccel a számba.

Semmi önbizalmam nincs ezáltal, nincs is kedvem már teperni az ágyban pedig eddig szoptam, lovagoltam, stb. szóval azt sem lehet mondani hogy fekszem mint egy deszka. Utoljára már meg sem mozdultam, dugott pár percig és belém élvezett.

Segítsetek, teljesen el vagyok veszve…

22/L

2021. dec. 29. 09:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem veled van a gond hidd el.
2021. dec. 29. 09:22
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Bárcsak ilyen csaj lenne a párom mint te
2021. dec. 29. 09:25
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Ez a srác ennyit tud. Ilyen alacsony a szexuális kultúrája és ennyire van igénye.

Ha ennyire nem működik semmi minek vagy vele?

Minek vergődni egy szar sehová sem vezető kapcsolatba?

2021. dec. 29. 09:25
 4/19 anonim ***** válasza:
44%
Álomnő vagy :( bárcsak az én csajom is ennyire kívánná
2021. dec. 29. 09:40
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagytok egyformák neked sokkal több izgalomra volna szükséged ,ő megelékszik sima szexel is.Szerintem is gyorsan váltsál !
2021. dec. 29. 09:49
 6/19 anonim ***** válasza:
8%
Egyértelműen te vagy a hibás. Bénán csinálod.
2021. dec. 29. 09:52
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Miközben ő dug rád néz vagy be van csukva a szeme? Ez fontos
2021. dec. 29. 10:18
 8/19 A kérdező kommentje:
Van hogy hosszasan nézünk egymás szemébe, de legtöbbször csukva van a szeme, vagy a nyakamhoz bújik, póztól függ
2021. dec. 29. 10:21
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
Azért kérdezem mert a melegek szoktak ilyen viselkedést produkálni és altalaban nem igazán néznek a nőre közben, szerintem érthető miért 😃
2021. dec. 29. 10:32
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

Van aki így tud jobban elélvezni, azért gyakorolj Te is, próbálj közben "csúnyán" beszélni hátha az felizgatja.

Egyébként engem sem tud egy nő sem leszopni (legalábbis eddig nem tudott), csak akkor tudok a szájukba élvezni, ha én dugom a szájukat a saját tempómban, vagy kézzel beleverem.

2021. dec. 29. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!