Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha lefeküdtem egy 8 hónapos terhes nővel?
Figyelt kérdés
Nincsen már együtt a gyerek apjával. Bűntudatom van hogy úgy szexeltünk hogy ott egy baba.
Sajnálom őket amúgy:(
2021. dec. 28. 16:49
1/14 anonim válasza:
Más is megdugta volna szóval nem vagy az!
2/14 anonim válasza:
Miért lennél rossz?
Terhes nők nem élhetnek nemi életet?
Ez a baba tényleg nem fogott fel semmit belőle.
3/14 anonim válasza:
Rossz? büntetlenül tele lehet élvezni. :D
Mi a probléma ezzel?
4/14 anonim válasza:
A gyerek lehet sexmániás lesz. :D Közismert hogy a gyerek teljesen átéli az anyja érzéseit, és magzatként msot átélt egy kis erotikus gyönyört.
5/14 anonim válasza:
Nem vagy rossz, csak igènytelen. Hogy állt fel egy ilyen amorf tehènre?
6/14 anonim válasza:
Làtom nem tetszettek a válaszok. Csak hogy mindenki képben legyen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
7/14 anonim válasza:
Nana, azért feleségül ne vedd :D
8/14 anonim válasza:
Nem Vagy az,inkább kicsit irigyellek.
9/14 anonim válasza:
Ha mindketten akaratátok akkor nem.
10/14 anonim válasza:
Rossz ember nem vagy de nekem fura majdnen szülönövel sexelni max elsö 5 honapig amig nem mozog baba utana fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!