Hogy kössem le a 8hónapos kislányomat?
Sziasztok,ti mit csinaltok ilyen koru babákkal ami érdekli őket?
Enyémet semmi nem érdekli semmi nem köti le,se a játekok se kin a szabadban setalas mer kocsiba 10perc után ordit.Csak a kezembe van el,és mar nem birom fáradt vagyok Éjjel nem alszik jól max 8orát ha alszik nappal max 2szer fél orát Teljesen tanácstalan vagyok hogy mit csinálhatnék vele hogy ellegyen legalab fél orát.Éjjelente min.10x fennvan.Másnak is volt ilyen korszakja a babájanak?mik segítetetek?köszönöm a válaszokat
Szia
Tudom le leszek pontozva érte, de alváshoz nekünk, mindkét gyereknél a megszokott napirend vált be. Nem óramű pontossággal tartottuk, hanem a tevékenységek sorrendje volt fontos, így megszokták hogy ekkor és ekkor alvás van. Aludtak is rendesen. Lányom elég hamar átaludta így az éjszakát, fiam fokozatosan tolta ki az ébredéseket.
A másik meg szerintem nem kell folyton szórakoztatni őket, hagyd pörögni, forogni, pakolni, kúszni, mászni, kicsit nyűglődni. Ha elfáradtál tedd le, méltatlankodik, ez van 🤷♀️ nem hagyod egyedül, sem magára ilyenkor csak nem veszed fel. Tedd le a szőnyegre otthon és hagyd felfedezni.
A mozgásfejlődés is és a szeparációs szorongás is lehet a ludas egyébként mindezért, amit leírtál...kitartást.
Nálunk is ez volt egy az egyben, hogy nem kötötte le semmi, csak kézben volt jó neki, babakocsibam is ordított, csak a kisfiam hála isten legalább jó alvó.
A többire kitartás, el fog múlni. Amint elkezd járni sokkal jobb lesz. Nálunk azután megszűnt az egész napos ordítás. Mióta stabilan jár, azóta babakocsit sem használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!